Jemná paštika Veseko z vepřového masa dochucená vepřovými játry a směsí koření. Velmi dobře se hodí ke snídani nebo svačince namazaná na čerstvém pečivu.
Informace o produktu
Společnost Veseko se zabývá zpracováním kvalitního vepřového a hovězího masa. Vyrábí konzervovaná hotová jídla s vysokým obsahem masa, kvalitní masové konzervy a vepřové paštiky v alu obalech. Výroba začala v roce 1956 v továrně ve Velkém Šenově.
Sbalit si jídlo na dva dny, v pátek hodit na záda batoh a celý víkend vandrovat po lese. Česká vášeň, které se v současné době říká bushcraft nebo survival, byla dříve označovaná prostě jako tramping.
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.