Informace o produktu
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Složení
hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.
Snadná příprava:
Ohřát můžete několika způsoby
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Nutriční hodnoty na 100 g:
| Energetická hodnota kJ: | 222 |
|---|---|
| Energetická hodnota kcal: | 53 |
| Tuky: | 2,6 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g |
| Sacharidy: | 6,0 g |
| z toho cukry: | 1,2 g |
| Bílkoviny: | 2,1 g |
| Vláknina: | 1,0 g |
| Sůl: | 1,1 g |
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 330 g
- Počet porcí
- 1
- Trvanlivost
- 2 roky
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Vegetariánské
- Ne
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- EAN
- 8594043796492
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.



















Hodnocení a recenze 93%
93% 4 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)
Ověřený zákazník
7. srpna 2025
Ověřený zákazník
15. září 2025
Ověřený zákazník
13. srpna 2025
Ověřený zákazník
30. července 2025