Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Velký čtyřhranný talíř z rýžových slupek od značky EcoSouLife, 100% rozkládatelný
Australská firma EcoSouLife vytvořila ekologicky udržitelné produkty, které jsou biologicky rozložitelné a jsou skvělou náhradou každodenních škodlivých plastů s obsahem melaminu. Společnost vytváří produkty s přírodními vlákny a udržitelnými materiály. Výrobní materiál jako například rýžové slupky, bambus, kukuřičný škrob, cukrová třtina je bezpečnější pro vás i pro naši planetu.
Zakopejte svůj hrneček a po nějaké době ho zkuste najít. Pokud to byl hrnek od EcoSouLife, máte smůlu. Již ho nenajdete. Produkty jsou dostupné v různých barevných variantách, za skvělou cenu.
HUSK nádobí je vyrobené převážně ze zemědělského odpadu – rýžových slupek.Jsou přírodní, zdravé a neobsahují žádné škodlivé látky. Rýžová slupka je vnímáná jako odpad, a je často zlikvidovaná nebo spálená. Hořícími rýžovými slupkami nejen plýtvame zdroje, ale také vytvářime CO2.
Místo toho se rýžové slupky používají pro vytváření nových produktů pro domácnost, které mohou být znovu použity nesčetněkrát. Pokud se chcete zbavit těchto výrobků tak je stačí jenom zahrabat do země a během 2–3 let budou biologicky rozložitelné.
Rozměr: 24×24×3cm
Značka | EcoSouLife |
---|---|
Produktová řada | Square Plate |
Skládací
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76003348 |
129 Kč
(7.75 %)
119 Kč
160 Kč
(25.63 %)
119 Kč
109 Kč
109 Kč
170 Kč
(24.12 %)
129 Kč
145 Kč
(11.03 %)
129 Kč
129 Kč
(15.5 %)
109 Kč
145 Kč
(11.03 %)
129 Kč
979 Kč
(10.21 %)
879 Kč
239 Kč
(4.18 %)
229 Kč
879 Kč
(15.93 %)
739 Kč
530 Kč
(26.6 %)
389 Kč
989 Kč
(25.28 %)
739 Kč
309 Kč
(19.42 %)
249 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
699 Kč
(17.91 %)
574 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.