Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Expres menu

Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).  

Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o). 

Expres menu jídla již není potřeba vařit. Nemusí se ani přilévat voda – jídla nejsou dehydratovaná. Jídlo v sáčku můžete jednoduše ohřát a rovnou servírovat. Lze ohřívat buď jako celý sáček ve vodní lázni či v rychlovarné konvici (nikoliv však v mikrovlnné troubě – obal obsahuje hliník! - pouze část, jež se nedotýká samotného jídla = rychlejší prohřátí, avšak zdravotní nezávadnost), nebo klasicky vyklopit do hrnce, ešusu, na pánev.

Jídla jsou balená do odolných bariérových sáčků, které lze vzít prakticky kamkoliv, opatrně pouze na ostré předměty, které by sáček mohly propíchnout.  

Certifikovanou minimální trvanlivost má Expres menu 3 roky, pokud je prodávané v sáčku. Ve vaničce má potom trvanlivost 1 rok. Oboje platí samozřejmě za předpokladu, že jsou během skladování dodrženy všechny podmínky (temno, sucho, stabilní teplota do 30°C). Použitá technologie je velmi podobná klasickému zavařování, kdy je jídlo zabalené v uzavřeném sáčku šetrně sterilováno za pomocí vysokého tlaku a teploty. Minimální trvanlivost pravidelně kontroluje Zdravotnický ústav v Hradci Králové.

Prakticky všechny suroviny, které se k výrobě jídel používají, pocházejí od českých producentů, nejlépe regionálních. Jedním z dodavatelů jsou např. Městská jatka Vrchlabí se svou speciální bezlepkovou klobásou, kterou není možné jinde koupit.

Všechna jídla Expres menu jsou bezlepková.

 

Nalezené produkty: 98

Produkty

179 

Porovnat

109 

Porovnat

59 

Porovnat

49 

Porovnat

69 

Porovnat