Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

4camping.cz opět nejlepším e-shopem roku 2021

Třináctý ročník soutěže ShopRoku je za námi. Na základě vyplněných dotazníků spokojenosti obhájil e-shop 4camping již potřetí nejvyšší ocenění kvality, které vyhlašuje nákupní rádce Heureka.cz. 


Obsah

 

Obhajujeme v Čechách, rosteme na Slovensku

V letošní anketě Shop Roku 2021 jsme již potřetí obhájili prvenství v Ceně kvality v kategoriích Sportovní vybavení i Sport a fitness v Čechách. Úspěch jsme slavili ovšem i na Slovensku, kde e-shop 4-camping.sk vylepšil loňské třetí místo a letos obsadil stříbrnou příčku. 

Ocenění vyhlašované nákupním rádcem Heureka.cz si vážíme tím víc, že ho získávají e-shopy na základě zákaznických recenzí a celkové spokojenosti s poskytovanými službami. Je to práce především našich prodavačů a zákaznické linky, kteří zajišťují zákaznický servis, ale samozřejmě i lidí ve skladu a celé naší party. Úspěch je pro nás velkou motivací a zároveň závazek neusnout na vavřínech a stále se zlepšovat. 

   

 

PORADNA

Potřebujete poradit s výběrem vhodného outdoor vybavení či oblečení, nebo vás spíš zajímají naše tipy, rady a doporučení, jak správně udržovat pořízené vybavení? Odpovědi najdete v naší poradně, stejně jako tipy na zajímavá místa a nevšední aktivity.

 

Priority 4camping

Prozákaznický přístup, znalost produktů a poradenství, přátelská komunikace a rychlost doručení zboží jsou pro nás prioritou od samého počátku fungování e-shopu. Svůj vysoký standard jsme dokázali udržet i při rychlém růstu, když jsme se z malého prodejce stali velkým. Občas se samozřejmě něco nepovede, ale chybu, ať už svou nebo třeba externích dopravců, se snažíme vždy napravit ke spokojenosti zákazníka, přijít s omluvou nebo kompenzací.

Za úspěchem 4camping.cz vedle kvality stojí i nejširší nabídka turistického, kempingového a outdoorového vybavení na českém trhu, silné vlastní značky a snaha být zákazníkovi nablízku. Vedle e-shopu dnes provozujeme 18 vlastních prodejen ve třech zemích Evropylezeckou speciálku, showroom s předstany ke karavanům a obytným vozům a půjčovnu skialpového vybavení. 

   

 

TESTOVNA

Když vás zajímá, jak si vybavení stojí v porovnání s jinými produkty, je tu pro vás naše Testovna. Společně s našimi ambasadory se snažíme poskytnout vám zcela nezávislý pohled na testovaný produkt, vystihnout jeho klady i zápory a zhodnotit jeho celkovou kvalitu a užitnou hodnotu.

 

Co letos chystáme

Na novinky se mohou zákazníci těšit i v letošním roce. Aktuálně máme v nabídce přes 300 značek a neustále náš sortiment rozšiřujeme o nové. Jsme velmi pyšní na naši širokou nabídku trail runningové a silniční obuvi. Stále doplňujeme také kategorie cyklistika, caravaning a vodní sporty. Letos v zimě jsme měli v nabídce širokou škálu skialpových lyží a začali jsme i s jejich zápůjčkou. 

V minulém roce nás postihl požár na Výstavě stanů. Shořelo nám veškeré vybavení, ale i této tíživé situaci jsme se postavili čelem a na letošní rok pro Vás chystáme jednu velkou novinku, která uspokojí všechny ty, kterým by se po Výstavě stanů stýskalo. 

Otevřeli jsme novou prodejnu v Bratislavě, další plánujeme v Žilině. A protože je o naše vybavení v zahraničí velký zájem, podařilo se nám otevřít také novou prodejnu v Budapešti

Za všechny tyto úspěchy děkujeme především našim zákazníkům, kteří tráví čas v přírodě. Vaší podpory si velmi vážíme. 

   

 

CESTOPISY A REPORTÁŽE

Cestovatelské zápisky, postřehy odjinud a zprávy z cest. To a ještě mnohem více najdete v této kategorii článků.

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Tým 4camping

Zdroje: archiv autora

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

Samonafukovací karimatka Husky Frosty 2,5 2023

1 590  (20 %) 1 272 

Porovnat

7 999  (50.01 %) 3 999 

Porovnat

Samonafukovací karimatka Zulu Airo 3,8

1 799  (44.47 %) 999 

Porovnat

Turistický stan Warg Midi 3

9 499  (33.69 %) 6 299 

Porovnat

Dětský spacák Boll Patrol Lite

1 789  (16.77 %) od 1 489 

Porovnat

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (43.67 %) 129 

Porovnat

1 790  (36.93 %) od 1 129 

Porovnat

Nafukovací karimatka Zulu Moonlight Comfort

2 499  (40.02 %) 1 499 

Porovnat