Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

MH řada Ledlenser - exkluzivně jen na 4camping.cz

Německá značka Ledlenser patří ke špičce na trhu. Její novou řadu MH čelovek teď exkluzivně zakoupíte jen na e-shopu 4camping.cz.


Obsah

Značka Ledlenser

Německá firma Zweibrüder Optoelectronics GmbH & Co. KG byla založena v roce 1993 bratry Rainerem a Heraldem Opolkovými. Od 1. ledna 2018 působí pod názvem Ledlenser. V dnešní době má společnost více než 1 000 pracovníků na třech výrobních střediscích a zabývá se výrobou kapesních svítilen a čelovek, které nelze v celosvětovém měřítku s ničím porovnat. Přesvědčí své uživatele svými inovativními světelnými funkcemi, jakož i promyšlenými koncepcemi upevňování. Materiál odolný proti nárazu, nízká hmotnost a extrémní intenzita světla dělá ze svítilen Ledlenser ideálního partnera v profesionální i soukromé oblasti.

 

Slovníček pojmů - technologie

  • Advanced Focus System - spojení světla a čočky, umožňuje zaostřit světelný paprsek
  • Rapid Focus - rychlý a spolehlivý posuvný mechanismus ostření
  • Smart Light Technology - přidává nové funkce, například úsporu energie
  • Dual Power Source - umožňuje jako zdroj energie využít buď originální dobíjecí akumulátor, nebo tužkové baterie

Exkluzivně vám představujeme kompletní řadu čelovek Ledlenser z inovované MH série:

Čelovka Ledlenser MH3

Stylová a kompaktní čelovka Ledlenser MH3 s výkonem až 200 lm a dosvitem na vzdálenost 130 m je vhodná pro většinu outdoorových aktivit.

Díky inovativnímu systému uchycení přeměníte čelovku jen několika jednoduchými pohyby na multifunkční ruční svítilnu. Tu si můžete pomocí klipu bezpečně připnout na oblečení, na opasek či na batoh.

Patentované technologie Ledlenser, jako je Advanced Focus System, Dual Power Source, Rapid Focus či Smart Light Technology, vám zaručí tu nejvyšší kvalitu osvětlení.

Čelovka Ledlenser MH3

Čelovka Ledlenser MH4

Čelovka Ledlenser MH4, nově s magnetickým dobíjením a červeným světlem, zaujme všechny outdoorové nadšence svojí flexibilitou.

Díky jednoduchému mechanismu odepínání a díky zabudovanému klipu, můžete svítilnu bleskově sejmou z čelenky a buď jen držet v ruce, nebo připnout na stan, na větev, batoh, opasek či na jakoukoli část oblečení.

Svítilna o maximálním světelném výkonu 400 lm dosvítí až na vzdálenost 180 m. Akumulátor vydrží napájet svítilnu až 35 hodin.

Samozřejmostí je Advanced Focus System, Dual Power Source, Smart Light Technology, Rapid Focus i odolnost podle indexu IP54.

Čelovka Ledlenser MH4

Čelovka Ledlenser MH5

Kompaktní dobíjecí čelovka Ledlenser MH5 s výkonem až 400 lm a dosvitem na vzdálenost 180 m je vybavená nově magnetickým dobíjením a červeným světlem. Zároveň je možné akumulátor zcela nahradit tužkovými bateriemi a být tak vždy vybaven dostatkem energie.

Díky inovativnímu systému uchycení přeměníte čelovku jen několika jednoduchými pohyby na multifunkční ruční svítilnu. Tu si můžete pomocí klipu bezpečně připnout na oblečení, na opasek či na batoh.

Patentované technologie Ledlesner, jako je Advanced Focus System, Rapid Focus či Smart Light Technology, vám zaručí tu nejvyšší kvalitu osvětlení.

Čelovka Ledlenser MH5

Čelovka Ledlenser MH7

Čelovka Ledlenser MH7 nabízí spolu s výkonem až 600 lm a dosvitem až 200 m také maximum flexibility pro všechny outdoorové aktivity.

Díky inovativnímu systému uchycení přeměníte čelovku jen několika jednoduchými pohyby na multifunkční ruční svítilnu.

Integrovaný akumulátor můžete nabíjet přiložením magnetického konektoru kabelu USB, nebo jej můžete zcela nahradit tužkovými bateriemi.

Svítilna nabízí na výběr ze dvou energetických programů: konstantního a úsporného. Je vybavena červeným LED světlem a také indikátorem stavu baterie.

Patentované technologie Ledlesner, jako je Advanced Focus System, Rapid Focus či Smart Light Technology, vám zaručí tu nejvyšší kvalitu osvětlení.

Čelovka Ledlenser MH7

Čelovka Ledlenser MH8

Oudoorovou čelovku Ledlenser MH8 ocení všichni, kteří potřebují (nejen) uprostřed divočiny kvalitní světlo a zároveň musí občas splynout s přírodou.

Čelovka disponuje odnímatelným tělem, tudíž jednoduchým pohybem odepnete svítilnu z čelenky a máte ruční baterku.

Lithiový akumulátor lze dobíjet pohodlně přes magnetické připojení k USB kabelu. V případě nouze jej však můžete při delším pobytu v přírodě vyměnit za klasické tužkové baterie. Výdrž baterie závisí na volbě úsporného nebo konstantního módu, ale sahá až k hodnotě 60 hodin.

Světelný výkon dosahuje od 20 až po 600 lm s dosvitem až na vzdálenost 200 metrů.

Lovci a rybáři ocení možnost volby barvy světla mezi bílou, červenou, zelenou a modrou – bez nutnosti měnit filtry na čočce.

Samozřejmostí je Advanced Focus System, Smart Light Technology, Rapid Focus i odolnost podle indexu IP54.

Čelovka Ledlenser MH8

Video - Představení technologií Ledlenser

Užitečné odkazy

Zdroje: ledlenser.com

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?