Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Školení turistického oddílu

První únorovou sobotu bylo na naší prodejně v Černé Růži v Praze obzvláště živo. Konalo se tu totiž školení turistického oddílu TOM 1018 Magneti z Kamenického Šenova.

Kdo nás navštívil

Děti v turistickém oddílu TOM 1018 Magneti prakticky vyrůstají, většina z nich ho navštěvuje už od 1. třídy základní školy. Věnují se hlavně turistice a tento rok by se rády podívaly na delší výlet mimo civilizaci. My jsme jim na přípravu před výpravou za dobrodružstvím poskytli jednu z našich prodejen.

 

      

 

Hrdý partner turistického oddílu TOM 1018 Magneti

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Našlapaný Tajný výlet

Prodejnu oddíl navštívil v rámci motivační a vzdělávací víkendové akce Tajný výlet, kterou pořádá jednou za rok pro vybrané členy (od 5. třídy). V rámci této akce si projdou různá školení a zážitky (např. záchrana z vody, úniková hra, namaskování situací pro první pomoc, organizace výletů, laser game, outdoor vybavení, velké trampolíny, boulder,...).

Sahání dovoleno

Skupinku 16 dětí ve věku mezi 11-16 lety provedl světem outdoorového vybavení jejich vedoucí Kuba Kopecký - dlouholetý matador na Výstavě stanů a vybavení do přírody. Mladí turisté si mohli všechno na prodejně nejen prohlédnout, ale hlavně vyzkoušet a osahat. Věříme, že na půdě 4camping.cz strávili příjemnou hodinku a nabyté zkušenosti brzy zúročí na další výpravě!

Zdroje: archiv autora, tom-magneti.cz

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

280  (14.64 %) 239 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249 

Porovnat

1 399  (50.75 %) 689 

Porovnat

Outdoorové nádobí Zulu Pyxis 2l

759  (47.43 %) 399 

Porovnat

Outdoorové nádobí Warg Antila

599  (26.71 %) 439 

Porovnat

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (43.67 %) 129 

Porovnat