Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Školení turistického oddílu

První únorovou sobotu bylo na naší prodejně v Černé Růži v Praze obzvláště živo. Konalo se tu totiž školení turistického oddílu TOM 1018 Magneti z Kamenického Šenova.

Kdo nás navštívil

Děti v turistickém oddílu TOM 1018 Magneti prakticky vyrůstají, většina z nich ho navštěvuje už od 1. třídy základní školy. Věnují se hlavně turistice a tento rok by se rády podívaly na delší výlet mimo civilizaci. My jsme jim na přípravu před výpravou za dobrodružstvím poskytli jednu z našich prodejen.

 

      

 

Hrdý partner turistického oddílu TOM 1018 Magneti

V rámci projektu PODPORUJEME VAŠE SNY pomáháme sportovcům, dobrodruhům a nadšencům plnit jejich sny. Podporujeme také kulturní, sportovní, turistické a cestovatelské akce, stejně jako společensky prospěšné iniciativy skupin i jednotlivců. Více na PODPORUJEME.

Našlapaný Tajný výlet

Prodejnu oddíl navštívil v rámci motivační a vzdělávací víkendové akce Tajný výlet, kterou pořádá jednou za rok pro vybrané členy (od 5. třídy). V rámci této akce si projdou různá školení a zážitky (např. záchrana z vody, úniková hra, namaskování situací pro první pomoc, organizace výletů, laser game, outdoor vybavení, velké trampolíny, boulder,...).

Sahání dovoleno

Skupinku 16 dětí ve věku mezi 11-16 lety provedl světem outdoorového vybavení jejich vedoucí Kuba Kopecký - dlouholetý matador na Výstavě stanů a vybavení do přírody. Mladí turisté si mohli všechno na prodejně nejen prohlédnout, ale hlavně vyzkoušet a osahat. Věříme, že na půdě 4camping.cz strávili příjemnou hodinku a nabyté zkušenosti brzy zúročí na další výpravě!

Zdroje: archiv autora, tom-magneti.cz

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Zažij Výstavu stanů jinak

Novinky

Odpoledne plné zábavného programu pro malé i velké outdooráře? 15.8. jsme si pro vás připravili odpoledne plné zábavy na Výstavě stanů. Dorazíte?

Vybíráme pro vás

Řemínek s přezkou Yate Řemínek s přezkou Yate

40  (2.5 %) 39 

Porovnat

Kapesní nůž Victorinox Tinker

769 

Porovnat

Tejpovací páska Camp Climbing Tape

249  (8.03 %) od 229 

Porovnat

Chladivý ručník Zulu Cool Towel

159  (44.03 %) 89 

Porovnat

1 499  (40.03 %) 899 

Porovnat

1 540  (25.39 %) 1 149 

Porovnat

250  (20.4 %) 199 

Porovnat