Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

O značkách

Bluesign PRODUCT

O značkách

Bluesign APPROVED

O značkách

Bio kvalita

O značkách

Je bio produkt opravdu zárukou kvalitnějších potravin?

GOTS - Global Organic Textile Standard

O značkách

Pokud chcete nakupovat oblečení především z organických vláken, doporučujeme vám zaměřit se na produkty s označením GOTS.

Vegan

O značkách

Veganské produkty se týkají i oděvního průmyslu. Pokud chcete mít jistotu, že nakupujete čistě veganskou obuv a oblečení, pak volte produkty se štítkem Approved Vegan.

Responsible Down Standard (RDS)

O značkách

Chcete nakupovat produkty z peří a záleží vám na welfare zvířat na husích či kachních farmách? V takovém případě si vybírejte produkty se štítkem Responsible Down Standard.   

STANDARD 100 - OEKO-TEX

O značkách

Chcete mít jistotu, že nenakupujete zdraví škodlivé produkty? Asociace OEKO-TEX testuje produkty na základě nejpřísnějších kritérií!

Responsible Wool Standard (RWS)

O značkách

Chcete nakupovat produkty z vlny a záleží vám na welfare chovaných ovcí? V takovém případě si vybírejte produkty se štítkem Responsible Down Standard.

Fair Wear

O značkách

Udržitelnost nejsou jen ekologická řešení. Na zlepšování pracovních podmínek v oděvním průmyslu pracuje organizace Fair Wear Foundation.

Fairtrade

O značkách

Vybírejte oblečení s certifikací Fairtrade a podpořte férový obchod!

Bio bavlna

O značkách

Bavlna je materiál, který se těší oblibě po celém světě. Pěstování rostlin bavlníku může mít však velmi neblahý vliv na životní prostředí. Jaké jsou rozdíly mezi běžně pěstovanou bavlnou a certifikovanou bio bavlnou?

Icebreaker Transparency report 4

O značkách

Icebreaker, jedna z nejzásadnějších značek postavených na merino vlně, přichází s novým Transparency Reportem. Odvážný cíl pro rok 2023 je prostý, stát se značkou zcela nezávislou na plastech.