Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Stolní grily Campingaz Attitude

Elegantní stolní grily Campingaz Attitude vás potěší, i když nemáte zahradu nebo velké prostory pro grilování. 


Obsah

Grily Campingaz Attitude svými technologiemi a využitím uchvátí každého šéfkuchaře. Jsou kompaktní a skladné. Snadná obsluha, intuitivní ovládání - tento gril zvládne prostě každý.

 

Univerzální gril

Culinary Modular příslušenství nabízí maximální všestrannost. Jednoduše vyjměte vnitřní kruh z litinového roštu a vyměňte za jeden z Campingaz Culinary Modular příslušenství, např. pizza kámen, pečící litinovou pánev nebo Paella pánev. (Příslušenství se prodává samostatně - není kompatibilní s Campingaz Wok).

 

V roce 1949 tři inženýři z Lyonu přišli na nápad, jak zaplnit velkou skulinu na poválečném trhu výrobků pro volný čas. A tak se zrodil první vařič na butanovou lahev 901. Nápad se rychle ujal a roku 1951 Campingaz zavedl celosvětový program výměnné sítě butanových lahví. Tímto programem všichni cestovatelé konečně získali úplnou svobodu a nezávislost. Nyní mohli turisté téměř kdekoliv na světě vyměnit svoji prázdnou láhev za plnou.

Nyní najdeme v nabídce grily, vařiče, kartuše, nádobí, chladničky, matrace, pumpy, lampy, toalety, toaletní papír, dezinfekční a čisticí prostředky.

 

Intuitivní zapalování

Jednoduše stiskněte a otočte knoflík k zapálení grilu. Tímto patentovaným elektronickým zapalovacím systémem InstaStart pohodlně zapálíte gril jedním dotykem. LED osvětlený ovládací knoflík ukáže na první pohled, že plyn proudí do příslušného hořáku. Je to nejen designový prvek, ale především bezpečnostní.

 

Regulace teploty

Průkopnický digitální displej teploměru měří teplotu na každé straně grilovací plochy čidly umístěnými přímo pod grilovací plochou. Měří tedy teplotu rovnou na grilovací ploše a díky tomu můžete přesně regulovat teploty obou polovin plochy. Teplota zobrazená na displeji se zvyšuje v krocích po 5 stupních.

 

Dokonalé hořáky

Výkonný a odolný systém hořáků Blue Flame, nabízí rovnoměrné rozložení teploty po celé grilovací ploše. Zajišťuje také účinnou a ekonomickou spotřebu plynu.

 

Snadné čištění

Čištění grilu Campingaz Attitude je s patentovaným systémem Campingaz InstaClean hračkou. Součástí grilu je přední zásobník na zbytkové tuky a šťávy. Celou grilovací vanu rozeberete za pár sekund a můžete ji vložit i do myčky nádobí. 

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Lenka Moravcová

Zdroje: campingaz.cz

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.

Vybíráme pro vás

6 499  (13.85 %) 5 599 

Porovnat

3 720  (26.91 %) 2 719 

Porovnat

4 920  (1.44 %) 4 849 

Porovnat

6 499  (12.31 %) 5 699 

Porovnat