Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
100% Friuity jablko 25 g od Usušil & Syn je do křupava usušeno z nejlepšího českého ovoce bez použití chemie a přidaného cukru.
Značka Usušil a syn se od roku 2017 zaměřuje na výrobu sušeného masa. Výroba 100% Jerky probíhá ručně a poctivě z nejlepších ingrediencí v malých várkách. Nepoužívají žádnou chemii, jen řádně marinují kvalitní libové maso v kořenící směsi a suší. Výsledné Jerky je pak výrazně jiné od průmyslově vyráběného sušeného masa. V nabídce značky naleznete i sušenou zeleninu a ovoce.
Sušené ovoce 100% Friuity křupavé jablko pochází z nejlepšího českého ovoce bez použití chemie a přidaného cukru. Je bohaté na antioxidanty a díky šetrnému zpracování při RAW teplotě zůstává plné vitamínů a minerálů. Vyrobeno ručně a poctivě tak, jako to kluci z Usušil & Syn dělali pro sebe a své kamarády.
BEZ CHEMIE – Éčka, dusičnany ani jiné nepřirozené látky v tomto balení nenajdete! Ovoce se jen poctivě usuší.
Energetická hodnota | 1017 kJ/243 kcal |
Tuky | 0,3 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 61,5 g |
– z toho cukry | 56,5 g |
Vláknina | 1 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0 g |
Značka | Usušil & Syn |
---|---|
Hmotnost
|
25 g |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76036353 |
59 Kč
69 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
169 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
329 Kč
(3.04 %)
319 Kč
180 Kč
(11.67 %)
159 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
349 Kč
(16.42 %)
od 292 Kč
250 Kč
(28.4 %)
179 Kč
1 370 Kč
(22.7 %)
1 059 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.