Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat

Jak vařit v přírodě - recepty

Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy. 


Obsah


Úvod

Krisztián Vadovszký z týmu Rabbit Chef nám již v předchozím článku poradil pár užitečných rad, jak vařit venku. Dočtete se v něm, co nezapomenout doma nebo na co si dávat při vaření v přírodě pozor. Dnes se s vámi podělí o několik oblíbených receptů, které si můžete vyzkoušet i vy! 

 

Cibulové kroužky se sýrem a vejci

Na přípravu cibulových kroužků budete potřebovat: 

  • vejce
  • sýr
  • cibuli
  • olej

Vejce rozbijte, rozšlehejte vidličkou a do rozmíchaných vajec nastrouhejte sýr. Cibulku nakrájejte na kolečka a dejte smažit na troše oleje. 

 

Cibulové kroužky nechte chvilku smažit, poté je naplňte vejcem a osmažte z obou stran dozlatova. (Na fotografiích je používán hobo vařič.)



Dip ze zakysané smetany

Na omáčku budete potřebovat:

  • zakysanou smetanu
  • majonézu
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • sušený medvědí česnek

 

Ingredience můžete upravovat podle vlastní fantazie a chuti. Začínající kuchaři si mohou pochutnat pouze na vejcích a dipu, ti pokročilejší mohou pokrm doplnit o pečené kuřecí nugety.

 

O autorovi

o autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián tráví většinu svého volného času v přírodě, testuje rybářské vybavení (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a věnuje se vaření (Rabbit Chef's). Již 11 let pracuje v bance a žije v bezprostřední blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybařit se učil už jako dítě a vaření v přírodě se začal věnovat právě díky rybářským výpravám. 

 

Pikantní kuřecí nugetky

Na kuřecí prsa budete potřebovat:

  • kuřecí prsa
  • koření na kuřecí maso
  • sezam
  • dýňová semínka
  • olej

Kuřecí prsa nakrájejte na proužky a nechte marinovat v koření na kuřecí maso s trochou oleje. Namarinované maso posypte sezamem, dýňovými semínky a osmažte. (Na fotografiích je používán plynový vařič.) 

 

Při vaření venku je důležitá i vaše vlastní kreativita, nebojte se tedy experimentovat. 

Dobrou chuť!

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Zdroje: archiv autora, Rabbit Chef's

 

Co si zabalit na vodu

Poradna

Jak se zabalit na vodu? Co si vzít s sebou a co naopak nechat doma? Inspirujte se v našem dnešním článku.

Jak vybrat spacák na vodu

Poradna

V následujícím článku se podíváme na specifika výběru spacáku na vodu.

Co si vzít na hory

Poradna

Balíte si věci na hory a nechcete na nic zapomenout? Inspirujte se naším seznamem, na kterém najdete všechno, co v horách můžete potřebovat.

Vybíráme pro vás

(4.25 %) 1 149 

Porovnat

1 990  (9.6 %) 1 799 

Porovnat

860  (30.35 %) 599 

Porovnat

349  (37.25 %) 219 

Porovnat

549  (16.39 %) 459 

Porovnat

629  (9.54 %) 569 

Porovnat

199  (50.25 %) 99 

Porovnat

999  (35.04 %) 649 

Porovnat