Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Obsah |
Krisztián Vadovszký z týmu Rabbit Chef nám již v předchozím článku poradil pár užitečných rad, jak vařit venku. Dočtete se v něm, co nezapomenout doma nebo na co si dávat při vaření v přírodě pozor. Dnes se s vámi podělí o několik oblíbených receptů, které si můžete vyzkoušet i vy!
Na přípravu cibulových kroužků budete potřebovat:
Vejce rozbijte, rozšlehejte vidličkou a do rozmíchaných vajec nastrouhejte sýr. Cibulku nakrájejte na kolečka a dejte smažit na troše oleje.
Cibulové kroužky nechte chvilku smažit, poté je naplňte vejcem a osmažte z obou stran dozlatova. (Na fotografiích je používán hobo vařič.)
Na omáčku budete potřebovat:
Ingredience můžete upravovat podle vlastní fantazie a chuti. Začínající kuchaři si mohou pochutnat pouze na vejcích a dipu, ti pokročilejší mohou pokrm doplnit o pečené kuřecí nugety.
O autoroviKrisztián Vadovszky Krisztián tráví většinu svého volného času v přírodě, testuje rybářské vybavení (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a věnuje se vaření (Rabbit Chef's). Již 11 let pracuje v bance a žije v bezprostřední blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybařit se učil už jako dítě a vaření v přírodě se začal věnovat právě díky rybářským výpravám. |
Na kuřecí prsa budete potřebovat:
Kuřecí prsa nakrájejte na proužky a nechte marinovat v koření na kuřecí maso s trochou oleje. Namarinované maso posypte sezamem, dýňovými semínky a osmažte. (Na fotografiích je používán plynový vařič.)
Při vaření venku je důležitá i vaše vlastní kreativita, nebojte se tedy experimentovat.
Dobrou chuť!
Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's
Zdroje: archiv autora, Rabbit Chef's
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Marcel Fronko je vášnivý běžec. O svůj tréninkový plán a zkušenosti s přípravou na maraton se s vámi podělil v dnešním článku. Pokud se právě připravujete na maratonský běh nebo jiný běžecký závod, potom je tento článek přímo pro vás!
Poradna
Jak rozdělat oheň? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
709 Kč
(12.69 %)
619 Kč
Přidat 'Vědro Sea to Summit Ultra-Sil Folding Bucket 10l' do košíku
799 Kč
(10.01 %)
719 Kč
Přidat 'Plynový regulátor Outwell Trinidad Gas Regulator' do košíku
370 Kč
(27.3 %)
269 Kč
390 Kč
(15.64 %)
329 Kč
880 Kč
(10.34 %)
789 Kč