Camelbak Podium Chill 0,62l
Cyklistická láhev
- Hodnocení zákazníků
- 100 %
- Celkový počet hodnocení
- 1 hodnocení
Pokud pravidelně běháte, nebo sportujete, cyklistická láhev Camelbak Podium Chill 0,62l bude vašich skvělým parťákem s patentovaným náustkem JetValve
Informace o produktu
Camelbak je americká značka založena v roce 1988 Michaelem Eidsonem, díky svému vynálezu dal jméno batohům s vodním rezervoárem a ovlivnil tak outdoorové sportovce a turisty po celém světě.
Cyklistická láhev Camelbak Podium Chill o obsahu 0,62l je vyrobená z BPA-free TruTaste polypropylenu se silikonovým (zdravotně nezávadným) náustkem Jet Valve, díky těmto vlastnostem je chuť plastu minulostí. Náustek je kratší a má širší otvor (proud tekutiny je tak větší), lze ho snadno sundat a umýt. Díky patentovanému samouzavíracímu náustku Jet Valve voda z lahve nekape.
Vnitřní povrch láhve je antibakteriální díky technologii HydroGuard. Izolované lahve CamelBak Podium Chill udrží teplotu nápoje 2x déle ve srovnání s normální lahví. Navíc je vybavena úplným otočným uzávěrem pro přepravu plných lahví. Víčko s náustkem se snadno rozebere a vyčistí. Díky dokonalému tvaru se lahev Podium Chill na kole dobře drží, snadno se mačká a nikdy ji neztratíte z košíku a navíc je velmi lehká.
Hlavní přednosti láhve:
- cyklistická láhev o objemu 0,62l
- materiál láhve je plast
- neobsahuje olovo, BPA, ftaláty ani jiné zdraví škodlivé toxiny
- chuť nápoje chutná jak má, nejde cítit plast
- samouzavírací náustek Jet Valve
- snadno se čistí
- antibakteriální vnitřní povrch
- velmi lehká
Parametry
Recenze
18. září 2020
Podobné
Podobné produkty najdete v
- Camelbak Chill
- Sportovní láhve
- Sportovní láhve Camelbak
- Termosky a láhve
- Termosky a láhve Camelbak
- Vaření a jídlo
- Vaření a jídlo Camelbak
- Ostatní cyklodoplňky na kolo
- Ostatní cyklodoplňky na kolo Camelbak
- Lahve na kolo (bidony)
- Lahve na kolo (bidony) Camelbak
- Vybavení
- Vybavení Camelbak
- Výprodej cyklistického vybavení
- Vybavení na kolo Camelbak
Hodnocení zákazníků 100% 1 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)