Polévka Expres menu Dýňový krém s kokosovým mlékem 600g
- Hmotnost:
- 600 g
- Způsob úpravy:
- Sterilované
139 Kč
Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.
Polévka je vhodný pro chladnější dny, při nichž rychle zasytí a zahřeje. Charakteristickou chuť polévce dodává vynikající dušené hovězí maso, česnek, cibule a koření. Jídlo je vyrobeno bez lepku, alergenů i umělých konzervačních látek.
Složení: vývar z hovězího masa (voda, hovězí maso a kosti), brambory, hovězí maso přední, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, česnek, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
|
Výživová hodnota |
na 100 g |
|
Energická hodnota |
223,2 kJ / 53 kcal |
| Nasycené mastné kyseliny | 0,22 g |
|
Bílkoviny |
2,10 g |
|
Tuky |
2,2 g |
|
Sacharidy |
6,24 g |
|
Cukry |
0,4 g |
|
Sůl |
0,89 g |
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.
Hodnocení a recenze 95%
95% 4 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)
Ověřený zákazník
10. prosince 2020
Ověřený zákazník
15. července 2019
Ověřený zákazník
19. května 2025
Ověřený zákazník
11. června 2025