ForCamping s.r.o.

Uživatelská sekce

Přihlásit

Košík

Váš nákupní košík je prázdný. Potřebujete poradit s výběrem? Nakoukněte do poradny nebo nám napište.

Doprava zdarma

1 600 

Věděli jste, že nabízíme dopravu zdarma při objednávce nad 1 600 Kč?

Expres menu Zelná s klobásou 600 g

Polévka

Hmotnost:
600 g
Způsob úpravy:
Sterilované

Dostupnost

Skladem
Kdy zboží dostanu?

109 

Dárek nevyhovuje?Výměna nevhodného dárku do 15. ledna

  • Už zítra můžete mít Produkty uvedené skladem odesíláme ihned
  • Vyzkoušení na prodejně Objednejte si na prodejny víc variant a zkuste si je!
  • 6x v řadě vítěz ShopRoku99 % zákazníků nás doporučuje.

Fotografie

Fotografie

Informace o produktu

Jídlo od společnosti Expres menu je již léta proslulé svou bohatou chutí, a ani tato polévka není výjimkou. Výborná chuť kysaného zelí a klobásy nadchne každého labužníka. Tuto lahodnou zelnou polévku je možné podávat i jako hlavní chod.

Hlavní výhody jídla Expres menu:

  • počet porcí: 2
  • obsah: celkem 600 g
  • snadná příprava 
  • dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení (skladování +1 až +30°C)
  • skvělá chuť
  • vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin
  • poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv
  • bez lepku

 

Prodloužená záruka 36 měsíců.

Složení: voda, zelí kysané (13%) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása 4% (vepřové maso 86%, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika mletá, pepř, bobkový list.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje laktózu

 

Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota

na 100 g

Energická hodnota

251 kJ / 60 kcal

Nasycené mastné kyseliny 1,52 g

Bílkoviny

1,2 g

Tuky

4,3 g

Sacharidy

4,2 g

Cukry

0,5 g

Sůl

1,2 g


Příprava jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

Příprava jídla v rychlovarné konvici (cz):

Parametry
Značka
Expres menu
Hmotnost
600 g
Počet porcí
2
Způsob úpravy
Sterilované
Vegetariánské
Ne
Bezlepkové
Ano
Záruční doba
2 roky
Kód produktu
76010948
EAN
8594043790971
Hodnocení a recenze 95%

95% 6 hodnocení (Jak zpracováváme recenze)

Vynikající
Velká porce
Dobrá konzistence
Dobrá barva
Klobása je taková trochu chuťově sušší

Ověřený zákazník

8. dubna 2021

Dvě porce za dobrou cenu
Polévka hutná, sytá, bez chemie
Rychlá příprava

Ověřený zákazník

25. března 2019

Výborná polévka!

Ověřený zákazník

25. listopadu 2025

Výborná.

Ověřený zákazník

29. ledna 2021

O výrobci

Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.

EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.

Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.

Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.

Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.

Více o výrobci

Další alternativy