Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Klasický dvoudílný lehký ešus od české firmy Yate v nerezovém provedení je velice dobrá volba pro vaše kempingové nádobí.
Česká společnost Yate sídlící v Hradci Králové byla založena v roce 1991 a zprvu se zaměřovala pouze na obchodní činnost v oblasti sportu, kempinku a outdooru. Od roku 1995 se začala zabývat zpracováním polyetylenové pěny, postupně rozšiřovala nabídku o vlastní výrobky. Nejprve to byly jednoduché výrobky jako sedátka a plovací desky. Postupně výrobu vybavila potřebnými stroji na sekání, řezání, frézování, lepení, tepelné tvarování a další zpracování materiálu, takže v současné době je schopna uspokojit téměř všechny požadavky zákazníků.
Klasický ešus v nerez provedení. Nyní lehčí a levnější. Balení obsahuje misku 1,25 l a víko 0,3 l. Nerez je pro potraviny vhodnější než hliník.
Rozměr: 160×110 mm
Průměr: 16 cm
Značka | Yate |
---|---|
Hmotnost
|
470 g |
Objem nádoby
|
1250 ml |
Skládací
|
Ne |
Materiál
|
Nerezová ocel |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76007453 |
EAN: | 8595053922659 |
377 Kč
(10.08 %)
339 Kč
379 Kč
510 Kč
(25.69 %)
379 Kč
400 Kč
(0.25 %)
399 Kč
554 Kč
(9.93 %)
499 Kč
554 Kč
(9.93 %)
499 Kč
599 Kč
(10.02 %)
539 Kč
590 Kč
(0.17 %)
589 Kč
459 Kč
(41.39 %)
od 269 Kč
829 Kč
530 Kč
499 Kč
(22.04 %)
389 Kč
499 Kč
(28.06 %)
359 Kč
729 Kč
(19.2 %)
589 Kč
1 750 Kč
(0.06 %)
1 749 Kč
259 Kč
(30.89 %)
179 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.