Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Mléčná rýže Snídámtotto Meruňka S Kokosem od firmy Na Italské farmě se stane vaší oblíbenou snídaní ať už na cestách nebo doma.
Na Italské farmě je značka vyrábějící ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Nabízí nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
Mléčná rýže Snídámtotto Meruňka S Kokosem je určena pro vaše každodenní snídaňky. Obsah balení vystačí pro 3 vydatné porce.
Složení: rýže Arborio 93 %, meruňka 4,4 %, kokos 4 %, badýan, skořice
Skladujte v suchu a temnu.
1. do hrnce vysypte směs a zalejte 1 litrem mléka nebo rostliné alternativy
2. přiveďte k varu a na slabém ohni vařte cca 20 minut. Občas promíchejte
3. před koncem vaření přidejte lžíci másla a doslaďte medem podle chuti
Energetická hodnota |
|
367 kcal |
Bílkoviny |
7 g | |
Sacharidy |
|
68 g |
- z toho cukry |
|
4 g |
Tuky |
|
7 g |
- z toho nasycené mastné kyselin |
|
5 g |
Sůl |
|
0 g |
Značka | Na Italské farmě |
---|---|
Hmotnost
|
225 g |
Počet porcí
|
3 |
Druhy masa
|
Bez masa |
Vegetariánské
|
Ano |
Bezlepkové
|
Ne |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76033351 |
EAN: | 0745114993793 |
129 Kč
129 Kč
159 Kč
(18.87 %)
129 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
119 Kč
699 Kč
(17.17 %)
579 Kč
1 370 Kč
(30 %)
959 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
690 Kč
(20.43 %)
549 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
329 Kč
(51.67 %)
159 Kč
1 690 Kč
(20.18 %)
1 349 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.