Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kempiči v extrému - 1. na sněhu

Vaši oblíbenci Vojta a Štefi z pořadu Kempiči mají před sebou pořádnou výzvu. Už žádné sluníčko, písek, pivko z kiosku a kočičky v bikinách. Dokážou tihle 2 městem rozmlsaní hošánci přežít jednu “normální” noc v zasněžené šumavské přírodě? Jak si kluci poradí v divočině, kde žeton do sprch nemá žádnou hodnotu?

 

  


Kempiči v Extrému - použité vybavení

Určitě vás zajímá vybavení, jaké naši otrlí borci použili na cestě za sebepoznáním v nehostinných koutech čarokrásné přírody. Tak tady máte jeho seznam!

>>> ČÍST DÁL <<<

Něco navíc ohledně místa, kde se natáčelo

Kluci měli v tomto díle jasnou prioritu - přenocovat a hlavně přežít na nouzovém nocovišti Bučina v NP Šumava. Využili tak jedno z míst z programu "Přenocuj a jdi dál", kterých je v parku připraveno poměrně dost, jejich mapu najdete v prokliku pod tímto článkem. Tato jasně vyhrazená místa pojmou 5 - 10 stanů (nebo 10 - 20 osob, dle lokality), kde se můžete uložit ke spánku a druhý den zase pokračovat. Národní park tak nabízí ideální možnost bezproblémové turistiky po celý rok, což je příjemný bonus navíc.

Samotné místo, které si kluci "užili" se nachází v překrásné lokalitě stejného názvu, z jedné strany ohraničené Stolovou horou a z druhé přeťatá Čertovou vodou (též Čertův potok). 

 

Galerie fotek z natáčení 1. dílu:

 

Užitečné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. díl: recenze Autocampu Osek

Kempiči

S koncem sezóny přichází i poslední díl Kempičů, tentokrát se inspektorát podívá na zoubek Autokempu Osek v Ústeckém kraji. Kolik kolíků dostane poslední kemp letošní série?

Kempiči - 5. díl: recenze Kempu Keramika

Kempiči

Kempičí krasojízda po českých kempech pokračuje. Dnes budou kluci rozdávat kolíky v Kempu Keramika na břehu Hracholuské přehrady. Jaké hodnocení si tento kemp odnese?

Kempiči - 4. díl: recenze Westernového městečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes se kluci z pořadu Kempiči podívají netradičně do zábavního parku Šiklův mlýn. Jak tento díl dopadne? Dozvíte se v dnešním videu.