Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kempiči v extrému - 3. Noc na vratkém voru uprostřed rybníka

Představte si, že byste dostali za úkol sednout do vlaku, harcovat se přes půl republiky kamsi na venkov do Jižních Čech, nekonečně kilometrů se plahočit k jakémusi rybníku, tam z pneumatik od autobusu postavit vor a ke všemu na něm přečkat noc.  A to za deště, kdy vítr dosahoval nárazově až 60 km/h. Ano, o tom je náš další díl plný utrpení.

 

  


Kempiči v Extrému - použité vybavení

Určitě vás zajímá vybavení, jaké naši otrlí borci použili na cestě za sebepoznáním v nehostinných koutech čarokrásné přírody. Tak tady máte jeho seznam!

>>> ČÍST DÁL <<<

Toužíte také přenocovat originálním způsobem?

Způsobů jak přenocovat trochu jinak než ve stanu či pod širákem v kempu, nebo mimo něj, je mnoho. A budete překvapeni, jaké množství originálních možností se najde. Tak pojďme se na to podívat trochu zblízka.

  • Tree house Babí lom, ubytování doslova v korunách stromů. Lesy města Brna nabízejí pronájem domečku jako z pohádky, do kterého vyjdete po točitých schodech a přespíte uprostřed přírody, která člověka obklopí svým tichem. Aktuální ceník a možnosti rezervace naleznete zde
  • Vodní domky plující na hladině rybníka, kde se poměrně dost přiblížíte tomu, co měli (ale nezažili) dokázat ostřílení Kempiči. Vodní domky Čejkovice zaujmou třemi verzemi toho, jak splynout s přírodou a prožít tak naprostý relax. Rezervace a ceník najdete na tomto odkazu
  • Dobčické rybníčky jsou vedle těch v Čejkovických další alternativou pro ty, co se potřebují v noci "pohoupat". Můžete přímo z domečků lovit ryby a užívat si naprostého souznění s přírodou a "vypnout". Což je nezaplacení. Další informace ohledně rezervace a ceníku najdete zde. 

 

Galerie fotek z natáčení 2. dílu:

 

Užitečné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. díl: recenze Autocampu Osek

Kempiči

S koncem sezóny přichází i poslední díl Kempičů, tentokrát se inspektorát podívá na zoubek Autokempu Osek v Ústeckém kraji. Kolik kolíků dostane poslední kemp letošní série?

Kempiči - 5. díl: recenze Kempu Keramika

Kempiči

Kempičí krasojízda po českých kempech pokračuje. Dnes budou kluci rozdávat kolíky v Kempu Keramika na břehu Hracholuské přehrady. Jaké hodnocení si tento kemp odnese?

Kempiči - 4. díl: recenze Westernového městečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes se kluci z pořadu Kempiči podívají netradičně do zábavního parku Šiklův mlýn. Jak tento díl dopadne? Dozvíte se v dnešním videu. 

Vybíráme pro vás

Nafukovací lehátko Intex Economats 59703EU

229  (43.67 %) 129 

Porovnat

Neoprenové boty Hiko Sneaker

990  (10.2 %) 889 

Porovnat

759 

Porovnat

3 099  (40.01 %) 1 859 

Porovnat

(7.27 %) 1 289 

Porovnat

549  (65.57 %) od 189 

Porovnat

399  (61.58 %) od 153 

Porovnat

1 199  (40.03 %) 719 

Porovnat