Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kempiči v extrému - 4. Mrazivá noc na skále

K vysněnému stanu je dělí poslední extrémní výzva! Štefi s Vojtou musí vyšplhat a přenocovat na skále Alkatra.... Alkazar nedaleko Berouna. A to v pekelné výšce. Jak to celé dopadne? Sledujte závěrečný díl.

 

  


Kempiči v Extrému - použité vybavení

Určitě vás zajímá vybavení, jaké naši otrlí borci použili na cestě za sebepoznáním v nehostinných koutech čarokrásné přírody. Tak tady máte jeho seznam!

>>> ČÍST DÁL <<<

Také jste dostali chuť vylézt si nějakou skálu?

Tak neváhejte a objednejte si kurz lezení po skalách. Poznáte své limity, strávíte velmi příjemné dny uprostřed přírody a navíc perfektně protáhnete své tělo. Kurzy ale už nejsou pro úplné začátečníky, ale pro ty, kteří už nějakou dobu lezou. Zároveň se můžete naučit dokonalé přípravě techniky s vázáním uzlů a smyček nebo prostě začít trénovat na umělé stěně, která je pro začátečníky nejvhodnější.

  • Zaplatíte si instruktora, sednete do auta a dáte si sraz na předem dohodnutém místě po Čechách. A pak na skále nebo pod strávíte celý den. Kurz mohou navštívit i děti. Pro další detaily klikněte sem.
  • Kurz uzlování pro ty, kteří se chtějí seznámit se všemi potřebnými uzly a technikami pro lezce a lezení. Kurzy probíhají na lezeckých stěnách v Praze. Větší info najdete zde.
  • Probuď v sobě zvíře! Tenhle slogan není vůbec od věci, protože tady v sobě objevíte vlohy, o jakých jste neměli ani ponětí. Zcela nový lezecký park a jeho info zde.

 

 

Galerie fotek z natáčení 4. dílu:

 

Užitečné odkazy

 

Zdroj: archiv autora

Kempiči - 6. díl: recenze Autocampu Osek

Kempiči

S koncem sezóny přichází i poslední díl Kempičů, tentokrát se inspektorát podívá na zoubek Autokempu Osek v Ústeckém kraji. Kolik kolíků dostane poslední kemp letošní série?

Kempiči - 5. díl: recenze Kempu Keramika

Kempiči

Kempičí krasojízda po českých kempech pokračuje. Dnes budou kluci rozdávat kolíky v Kempu Keramika na břehu Hracholuské přehrady. Jaké hodnocení si tento kemp odnese?

Kempiči - 4. díl: recenze Westernového městečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes se kluci z pořadu Kempiči podívají netradičně do zábavního parku Šiklův mlýn. Jak tento díl dopadne? Dozvíte se v dnešním videu. 

Vybíráme pro vás

(3.85 %) od 1 249 

Porovnat

480  (14.79 %) 409 

Porovnat

Dětská horolezecká helma Edelrid Kids Shield II

1 659 

Porovnat

(0.33 %) 3 369 

Porovnat

549 

Porovnat

2 990  (10.07 %) od 2 689 

Porovnat

2 399  (27.93 %) od 1 729 

Porovnat