Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Křížem krážem

Křížem krážem Vietnamem - 3. díl

Křížem krážem

Objevování exotického Vietnamu pokračuje. Kam vás vezmou Michal s Růženkou tentokrát?

Křížem krážem Vietnamem - 2. díl

Křížem krážem

Co nabízí noční market ve Vietnamu? Najde náš pár motorkářů na hvězdicové pláži to, co hledal? Památky, příroda i místní kultura - to vše najdete v našem cestopisném seriálu od Michala a Růženky. 

Křížem krážem Vietnamem - 1. díl

Křížem krážem

Poznejte krásy Vietnamu! Dvouměsíční putování na motorkách po jihovýchodní Asii začíná. 

Křížem krážem Evropou - 13. díl: Ohlédnutí za cestováním Křížem krážem Evropou

Křížem krážem

Michal s Růženkou procestovali Evropu křížem krážem, celou cestu navíc absolvovali na motorkách. Kam se určitě chtějí podívat znovu a co je naopak na cestě zklamalo? Dozvíte se v posledním videu ze série Křížem krážem Evropou.

Křížem krážem Evropou - 12. díl: Z písčité pláže do přírody albánských hor

Křížem krážem

Putování s Michalem a Růženkou se blíží ke konci. Než se ale vydají do své domoviny, vezmou vás ještě na několik krásných míst v Albánii. Z písčité pláže se vrátí do hor, kde budou objevovat přírodní krásy národního parku Theth. 

Křížem krážem Evropou - 11. díl: Jak vypadá město tisíce oken?

Křížem krážem

Albánie je plná fascinujících přírodních úkazů, ale také kulturních památek. V jižní části Albánie leží město tisíce oken, které najdete i na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Nejen tam vás v dnešním Křížem krážem Evropou vezme Michal s Růženkou. 

Křížem krážem Evropou - 10. díl: Pramen Modré oko a spaní na pláži

Křížem krážem

Pramen Modré oko vyvěrá z hlubin naší Země a není jasné, jak hluboký je. Potápěči se dostali nejhlouběji do 50ti metrů. Pokud se na pramen díváte z dálky při slunečním svitu, díky průzračné vodě vypadá pramen jako lidské oko. Tento přírodní úkaz a mnoho dalších zajímavostí z Albánie uvidíte v dnešním dílu Křížem krážem Evropou. 

Křížem krážem Evropou - 9. díl: Michal s Růženkou dojeli do Albánie

Křížem krážem

V dnešním dílu pokoří Michal s Růženkou hranice Albánie. Po dlouhé cestě si odpočinou u termálních pramenů v Benjes, které jsou jedním z nejkrásnějších míst jižní Albánie. 

Křížem krážem Evropou - 8. díl: Sněhová bouře na nejvyšší hoře Makedonie

Křížem krážem

Michal s Růženkou pokračují ve svém objevování Makedonie. V dnešním díle vyšplhají na horu Velký Korab, kde je zastihne sněhová bouře.

Křížem krážem Evropou - 7. díl: Pozorování hvězd a jízda spáleným lesem v Makedonii

Křížem krážem

Máte rádi jasnou noční oblohu a pozorování hvězd? Potom je dnešní díl určitě pro vás! Michal a Růženka vás na svých motorkách vyvezou na observatoř Kokino, která byla zařazena na seznam významných pravěkých observatoří. 

Křížem krážem Evropou - 6. díl: Zvládne si Michal opravit motorku?

Křížem krážem

Michal s Růženkou nás dnes vezmou na návštěvu do národního parku Jiului. Michal si bude muset sám opravit motorku. Zvládne to? To se dozvíte v dnešním dílu Křížem krážem Evropou. 

Křížem krážem Evropou - 5. díl: Rostoucí kameny Trovanty a medvěd na silnici

Křížem krážem

Dnešní díl začne poklidnou snídaní u jezera a bude pokračovat návštěvou dalších zajímavých přírodních úkazů a historických památek. Víte, co jsou to rostoucí kameny Trovanty? To a mnoho dalšího se dozvíte v dnešním putování na motorkách po Rumunsku s Michalem a Růženkou.