Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Novinky

Outdoor by ISPO 2019 - novinky, které zaujaly tým 4camping.cz

Novinky

Veletrh Outdoor by ISPO 2019 přinesl obrovské množství novinek z oblasti outdooru. Pojďte se podívat na přehled nových produktů, se kterými přišly naše oblíbené značky. Řada z nich se určitě brzy objeví v našem e-shopu.

ISPO Award

Novinky

V minulém článku jsme pro vás na veletrhu Outdoor by ISPO vybírali to nejlepší pro následující sezónu. Dnes si představíme produkty, které se mohou pyšnit prestižním ocením ISPO Award.

Outdoor by ISPO 2019

Novinky

Jsou akce, na kterých prostě nesmíme chybět. A jednou z nich je největší Evropský veletrh outdoorových značek Outdoor by ISPO 2019, který se letos poprvé konal v Mnichově. Každoročně tam pro vás na následující sezónu vybíráme to nejlepší z nabídky českých i světových outdoorových značek.

Oznámení – stažení produktu Outwell Bamboo Dinner set z trhu

Novinky

Značka Outwell stahuje z trhu prodané produkty Bamboo Dinner set. Pokud jste je u nás zakoupili, máte možnost je vrátit na jakékoliv naší pobočce nebo zaslat poštou.

DHC Slavia Praha ml. žákyně ukončily sezónu vítězstvím

Novinky

Druhý červnový víkend odehrály mladší žákyně DHC Slavia Praha poslední turnaj úspěšné sezóny 2018/2019 na Memoriálu Milana Prokeše a zakončily ji vítězně.

Mistryně České republiky v házené - DHC Slavia Praha

Novinky

Házená má v ČR širokou fanouškovskou základnu. My ve 4camping.cz jsme se rozhodli podpořit mladší žákyně z DHC Slavia Praha.

Jsme partnerem nejlepšího týmu Prague Handball Cupu 2019!

Novinky

S hrdostí oznamujeme, že družstvo mladších žákyň DHC Slavia Praha udělalo minulé pondělí obrovskou radost nejen nám, ale i ostatním svým fanouškům.

PŘIJĎTE K NÁM NA BRIGÁDU!

Novinky

Hledáte skvělou brigádu? 

Výstava stanů a vybavení do přírody 2019

Novinky

Výstava stanů 2019 již skončila a my děkujeme všem, kdo se za námi přišli do PVA EXPO Praha Letňany podívat! Zde nabízíme malé ohlédnutí za největší akcí pro turisty, milovníky kempování a pobytu v přírodě. Současně bychom vás rádi pozvali na další, již 23. ročník Výstavy stanů a vybavení do přírody, který proběhne na stejném místě v období od června do srpna 2020.

Vrchařská koruna Valašska

Novinky

Vrchařská koruna Valašska (VKV) je masový projekt, který je určen všem milovníkům cyklistiky a cykloturistiky na Valašsku a v blízkém okolí. Letos se chystá již jeho 7. ročník.

SKITOUR 2019

Novinky

V letošním roce proběhl již 12. ročník největšího seriálu závodů v běhu na lyžích v ČR.

Barevné rozcestníky: Netradiční toulky současnou Asií

Novinky

Nový, fotografiemi bohatě vybavený cestopis novináře J. M. Červenky zavádí čtenáře do čtyř netypických lokalit, které dosud zůstávají stranou turistického ruchu.