Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Uklidíme přírodu s 4camping

Pojďte společně s námi oslavit Den Země něčím užitečným. Zapojte se do úklidu přírody, podělte se o své "úlovky" a zážitky na sociálních sítích 4camping a vyhrajte hodnotné ceny od značek, které se hlásí k odpovědnému přístupu k přírodě. 


Obsah

 

Den Země

22. dubna je Den Země. Den, kdy si připomínáme důležitost přírody a její ochrany. Jde o každoroční celosvětovou událost zaměřenou na propagaci a podporu ochrany životního prostředí. Den Země si připomínáme od roku 1970 a v současnosti probíhá ve více než 193 zemích světa.

 

 

Soutěžit můžete ZDE.

Sledujte naše sociální sítě, kde probíhá soutěž pod hashtagem #4camping4nature. Soutěží se o hodnotné ceny od značek, které jsou odpovědné k přírodě. Výherce potěšíme trikem od značky Devold a ledvinkou od liščí značky Fjallraven.

 

Proč bych měl/a uklízet?

Taky máte rádi rozkvetlé horské louky a na nich bzučící včely a poletující motýly? Milujete posezení u zurčícího potoka plného života nebo šumění větru ve větvích stromů prokládané zpěvem ptáků? Tak nám pomozte tyhle poklady uchránit. Ať i příště slyšíme zpívat skřivana a vidíme kvést koniklece. Jděte příkladem ostatním. Pomozte udržet přírodu takovou, jakou ji máme rádi - čistou a plnou života. I malé krůčky se totiž počítají. 

 

Chcete nakupovat outdoorové vybavení odpovědněji?

Není vám lhostejné životní prostředí, pracovní podmínky zaměstnanců v oděvním průmyslu nebo třeba welfare zvířat na husích, kachních nebo ovčích farmách? Na našem e-shopu si můžete nyní nastavit filtraci certifikovaných produktů, které splňují přísná kritéria a parametry. Co všechno vám zaručí jednotlivé certifikace, to si můžete přečíst ZDE.

 

Jak se můžu zapojit do akce Uklidíme přírodu s 4camping?

Zapojit se může každý - staří i mladí, máma, táta i děti. Stačí se při vašem výletě sem tam ohnout a sebrat třeba obal od cukrovinky, starou plechovku nebo odhozenou PET lahev. Uklízet bychom měli celý rok, ale u příležitosti oslavy Dne Země se to přímo nabízí. 

Naše akce Uklidíme přírodu s 4camping bude probíhat od 20. 4. 2023 do 25. 4. 2023, kdy vyhlásíme vítěze soutěže na našem FB profilu a Instagramu. Soutěží se o hodnotné ceny od značek, které jsou odpovědné k přírodě.


Co za to dostanu?

Říká se, že karma je zdarma. Odměnou za vaše chvályhodné počínání budiž vám dobrý pocit a čistší příroda. Jako další motivaci pro vás máme soutěž o merino triko značky Devold a ledvinku od značky Fjallraven. Podělte se s námi na sociálních sítích 4camping o vaše "úlovky" a my odměníme jednoho z vás vybavením do přírody od severských značek, kterým na přírodě záleží.

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Vít Hruška

Zdroje: archiv autora, pixabay.com

Brigáda na měsíc, dva nebo celé léto?

Novinky

Výstavu stanů tvoří z velké části skvělá parta lidí, která na ní pracuje. Hledáš zajímavou letní brigádu? Tak právě pro tebe jsme tento článek připravili.

Znovu jsme obhájili vítězství v soutěži ShopRoku. Děkujeme!

Novinky

Již popáté jsme obhájili vítězství v kategorii kvality. Díky vám!

Patagonia - udržitelná značka, která myslí na přírodu

Novinky

Preferujete udržitelné značky oblečení? A znáte značku Patagonia?

Vybíráme pro vás

3 390  (42.8 %) od 1 939 

Porovnat

4 390  (35.33 %) 2 839 

Porovnat

Dámské sandály Teva Terra Fi Lite

2 399  (46.69 %) od 1 279 

Porovnat

1 890  (14.87 %) 1 609 

Porovnat

1 299  (48.5 %) od 669 

Porovnat

2 699  (39.64 %) od 1 629 

Porovnat

1 799  (47.8 %) od 939 

Porovnat

Dámské sandály Teva Verra

1 999  (41.52 %) od 1 169 

Porovnat