Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

TEST: Karimatka Yate Nomad

Testovna

Pokud hledáte praktickou karimatku s nízkou váhou, malým balením a rychlým nafouknutím i vyfouknutím, jste tady správně! Podívejte se, jak v testu dopadla karimatka Nomad Yate.

Test: Husky Mikro +2 °C

Testovna

Na letní putování se skvěle hodí ultralehký spací pytel Mikro +2 °C vážící pouhých 600 g, který vám přinášíme v následujícím testu.

TEST: Spacák Trimm Balance

Testovna

Přečtěte si kompletní hodnocení spacáku Trimm Balance a zjistěte, zda je možné ho využít celoročně, jaké jsou jeho výhody a nevýhody.

TEST: Spacák Sir Joseph Paine 600

Testovna

Kvalitní spacák by měl být součástí vybavení každého outdoorového nadšence. Proto jsme se rozhodli v dnešním testu věnovat pozornost spacímu pytli Paine 600 značky Sir Joseph.

Test: Repelenty od značky Para'Kito

Testovna

V dnešním testu se zaměříme na velice účinné a navíc ekologicky šetrné repelentní přípravky značky Para'Kito.

TEST: Strava Adventure Menu Lightweight

Testovna

Nevíte co praktického k jídlu vzít s sebou na cesty? Přečtete si recenzi na hotová jídla značky Adventure Menu Lightweight a zjistěte jak chutnají nebo jak se připravují.

Test: Pánská vesta Warmpeace Drake

Testovna

Péřovou vestu od české značky Warmpeace testoval v Nízkých Tatrách cestovatel Marcel Fronko.

TEST: Přenosný gril Meva Piknik

Testovna

Sezóna grilování je tady a proto se v dnešním testu budeme věnovat přenosnému grilu Meva Piknik. V čem tento gril vyniká a zda má nějaká negativa se dočtete níže. 

TEST: Sedací úvaz Singing Rock Rocket

Testovna

V dnešním testu se budeme věnovat sportovnímu a lehkému sedáku Singing Rock Rocket. Podíváme se na navazovací body, poutka, prvky, které jsou ocenitelné a v závěru si můžete přečíst konečné hodnocení testera.

Test: Ultralehký batoh Osprey Exos 58

Testovna

Plnohodnotná krosna bez jediného gramu navíc, která váží stejně jako 1-denní batoh.

TEST: Běžecké boty Dynafit Ultra 100

Testovna

Pokud vás zajímá, jak dopadlo testování nových běžeckých bot Dynafit Ultra 100, čtěte dále. V článku najdete specifikace a informace o této novince, výhody bot i upřímné hodnocení testera.

TEST: chytré hodinky Niceboy X-fit Watch

Testovna

V dnešní recenzi se podíváme na chytré hodinky Niceboy X-Fit Watch. Pokud tě zajímá, co tyto hodinky umí, jaké mají výhody a co by ti u nich mohlo naopak chybět, čti dále.