Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

Test: Ortovox Cross Rider 22

Testovna

Batoh Cross Rider 22 od značky Ortovox je všestranným společníkem pro freeride a skialpinismus. V dnešním testu jeho vlastnosti prověřil náš kolega Ondřej Šesták.

TEST: Dámské kalhotky Kari Traa Hipster 2PK

Testovna

Kalhotky Kari Traa Attraktiv Hipster 2PK jsou měkké, pohodlné, pružné a díky přiléhavému střihu zajišťují dostatečnou volnost pohybu. Jak je po vyzkoušení hodnotí naše testerka? Přečtěte si celý test níže. 

Test: Pánská mikina Progress TS Torez II 17BA

Testovna

Tentokrát si testem prošla mikina Progress TS Torez II, kterou v Tatrách i na Šumavě testoval Andrej Urbanec.

TEST: Funkční triko Husky Merino 100

Testovna

Univerzální triko z Merino vlny od české značky Husky nezklame ani ve srovnání se světovými výrobci. Navíc je díky svému materiálu antibakteriální.

Test: Devold Hiking Woman Shirt

Testovna

Lehké, extrémně pohodlné a stále elegantní funkční tričko Devold Hiking Woman Shirt ze 100% merino vlny otestovala Eva Fronko.

TEST: Městský batoh Loap Oxy

Testovna

Moderní městský batoh Oxy od českého výrobce Loap využijete na každodenní nošení do práce i do města. Přečtěte si, jak batoh hodnotí náš tester.

Test: Devold Expedition Man Shirt

Testovna

TEST: Dámská mikina Progress TS Tispa II 17OA

Testovna

Funkční outdoorová dámská celorozepínací mikina ke krku Tispa II značky Progress má maximální tepelnou izolaci a rychle schne. Jak mikina obstála v našem testování? Čtěte dále.

Test: Pánské triko Devold Hiking Half Zip Neck

Testovna

Jak se nosí, co vydrží a proč stojí za to ho zařadit do šatníku, to nám tentokrát prozradí kolega Hugo.

TEST: Trekové hole Leki Cressida

Testovna

Trekové hole Cressida od firmy Leki jsou lehké všestranné hole z vysoce pevného hliníku, odolné i při náročné zátěži. Mezi jejich přednosti patří například komfortní tvarovaná rukojeť Aergon Compact, která perfektně sedí v dlani.

Test: Mizuno Wave Daichi 6

Testovna

V dnešní recenzi se zaměříme na všestrannou trailovou obuv Mizuno Wave Daichi 6 pro rekreační i profesionální běžce, kteří se nebojí poprat s každým terénem.

Test: Dámské spodky Devold Hiking Woman Long Johns

Testovna

Dámské spodky Hiking Woman Long Johns vyrobené z kvalitní merino vlny z kolekce Devold Hiking využijete během různých aktivit.