Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

TEST: Dámské turistické boty Salomon X Ultra 4 Gtx

Testovna

Boty z řady X Ultra od značky Salomon slibují vysokou stabilitu, přilnavost a odolnost. Zároveň jsou vybaveny membránou Gore-tex, šněrovacím systémem Quicklace nebo podrážkou Contagrip. Jak boty dopadnou při testování v různém počasí i terénech?

TEST: Osprey Talon 44 III

Testovna

Série lehkých batohů Talon si za více než 10 let na trhu získala srdce nejednoho outdooráře. V dnešní recenzi vyzkoušíme inovovaný Talon 44 z nejnovější III. série.

TEST: Nabíjecí stanice Crossio LifePower 600

Testovna

Česká značka Crossio nabízí nabíjecí stanici LifePower 600. Jak tato vychytávka obstojí na cestách po dalekém Finsku? Otestoval ji pro vás musher Jan Svoboda.

TEST: Jistící brzda Petzl GriGri+

Testovna

Co nového přináší jistící brzda GriGri+ od firmy Petzl? Je vhodnou pomůckou pro začínající lezce? To vše se dočtete v naší recenzi od testerky Terezy Pavlíkové.

TEST: Čelovka Petzl Tikka 350 lm

Testovna

Značka Petzl je výrobcem vybavení nejen pro horolezce a jeskyňáře. Jak dopadne testování jejich modelu čelovky Tikka? 

TEST: Čelovka Petzl Actik Core

Testovna

Řada Petzl Actik prošla v roce 2022 inovací. Kromě upraveného designu má o 150 lumenů vyšší maximální svítivost při zachování stejné výdrže baterie. Jak funguje v praxi prověřil kolega Hugo. 

TEST: Funkční oblečení MOOA

Testovna

Hledáte funkční set oblečení na outdoorové aktivity? Komplet značky MOOA pro vás otestovala naše testerka Katka Balcarová.

TEST: Pánská péřová bunda Warg Downjack M

Testovna

Péřovou bundu značky Warg dnes prověří náš tester Andrej Urbanec.

TEST: Spacák Warg Microlite 1000

Testovna

TEST: Dámské boty La Sportiva Hyper Woman GTX

Testovna

Pocit jistoty a stability, spolu s výborným tlumením, vám při nástupu na ferraty nebo náročném alpském výstupu dodají dámské boty La Sportiva Hyper Woman GTX. Přečtěte si, jak tyto boty obstály v naší recenzi.

TEST: Karimatka Outwell Sleepin Double 7,5

Testovna

Karimatka Sleepin Double 7,5 značky Outwell je dostatečně široká pro dvě osoby a je tak skvělou volbou pro ty, co cestují v páru. Je tato karimatka právě pro vás? Přečtěte si naší recenzi.

TEST: Trailové boty La Sportiva Bushido

Testovna

Hledáte trailové běžecké boty, které mají co nabídnout a ještě k tomu dobře vypadají? Boty La Sportiva Budshido pro vás budou nejspíš ty pravé! Přečtěte si jejich recenzi.