Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Testovna

TEST: Pánské boty La Sportiva Ultra Raptor II

Testovna

Ikonický model běžeckých bot Ultra Raptor od značky La Sportiva si za léta, co se prodává pro svou pohodlnost, oblíbili horští běžci i turisté všeho druhu. Proč je tento model tak oblíbený vám napoví náš test.

TEST: Karimatka Robens Air impact 25

Testovna

Jestliže vybíráte karimatku na treky, tzn. že u ní kladete hlavní důraz na dobrou sbalitelnost a nízkou hmotnost, pak vás jistě bude zajímat náš test karimatky Robens Air impact 25.

TEST: Karimatka Vango Trek Pro 5 Standard

Testovna

Pokud hledáte karimatku, na které se budete cítit jako v posteli, potom zbystřete. Vango Trek Pro 5 Standard vám tento pocit dopřeje.

TEST: Trekové hole Warg Compact Carbon

Testovna

Trekingové hole pomáhají udržovat stabilitu, snižují zatížení kloubu a usnadňují chůzi v terénu. Jak dopadne dnešní testování holí od značky Warg? Dozvíte se v dnešní recenzi. 

TEST: Sandále Keen Rapids H2

Testovna

Pánské sandály Keen Rapids využijete na veškeré aktivity v letních dnech. Ať už jedete na vodu, nebo jdete na túru s přáteli, sandály Keen nesmí nikde chybět. Přečtěte si, jak je hodnotíme po testování.

TEST: Batoh Deuter Guide 42 + SL

Testovna

Dámský turistický batoh Guide 42+ SL značky Deuter je navržený tak, aby vyhovoval ženské anatomii s kratšími zády a užšími ramenními popruhy. Jeho hlavní předností je to, že má široké využití. Přečtěte si, jak obstál v naší recenzi a jak ho můžete využít. 

TEST: Stan Outwell Haze 5

Testovna

Jak rychle se dá postavit? Kolik lidí se vejde do ložnice a co se stane, když přijde pořádná průtrž mračen? V našem testu prověříme rodinný stan Outwell Haze 5. 

TEST: Karimatka Warg Radon Mummy 5

Testovna

Samonafukovací karimatka Warg Radon Mummy 5 má pohodlnou výšku, nízkou váhu a dobrý tepelný komfort. Jak ale obstojí při testování v přírodě?

TEST: Stan Warg Midi 2

Testovna

Jak při dnešním testování dopadne stan Midi 2 od značky Warg? To vše pro vás sepsal Jak Kalkus ze Světa outdooru. 

TEST: Nafukovací karimatka Warg Gustav Warmthal

Testovna

Nafukovací karimatka Warg Gustav Warmthal má nízkou váhou a kompaktními rozměry. Díky izolaci z mikrovlákna Warmthal vás ochrání od chladu při nízkých teplotách. Jak těžké bylo testování a jak dopadla tato karimatka v redakčním testu Světa outdooru?

TEST: Solární panel Crossio SolarPower 28 W 3.0

Testovna

Solární panel Crossio SolarPower 28W 3.0 nabízí vysokou účinnost, kompaktními rozměry, výstup USB-A i USB-C port a praktické detaily určené přímo pro potřeby cestovatelů. Přečtěte si, jak solární panel obstál u naši recenze.

TEST: Dámská péřová bunda Sir Joseph Atol Hooded Lady

Testovna

Bunda Sir Joseph Atol Hooded Lady je lehká univerzální péřovka připravená do přírody i do města. Přečtěte si jak bunda obstála při testování.