Jaká je nejlepší ocel na nože?
Poradna
Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Se speciálním dětským nožem Opinel si vaše dítě nikdy neublíží. Ochranný kroužek zabrání tomu, aby prsty sjely na čepel. Nůž je dodáván v sade s chráničem prstů.
Nože Opinel jsou jednoduché a robustní, ale přesto za přívětivou cenu. Zavírací kapesní nože se střenkou z bukového dřeva jsou vyráběné od roku 1890 ve francouzském městě Saint-Jean-de-Maurienne v oblasti Savojska. Sídlem firmy a výroby je od roku 1973 francouzské město Chambéry.
Dětský nůž Opinel z kolekce „Le Petit Chef“ naučí vaše děti bezpečně zacházet s nožem. Zaoblená a silná čepel je ideální pro krájení i nejtenčích plátků. Na čepel byla použila nerezová ocel s příměsí chromu pro zvýšení odolnosti proti korozi. Rukojeť je vyrobena z tvrdého a odolného francouzského buku.
Značka | Opinel |
---|---|
Délka čepele
|
10 cm |
Materiál čepele:
|
Nerezová ocel |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76009289 |
EAN: | 3123840017445 |
1 290 Kč
(21.01 %)
1 019 Kč
579 Kč
579 Kč
749 Kč
(25.37 %)
559 Kč
630 Kč
(20.79 %)
499 Kč
588 Kč
(20.24 %)
469 Kč
660 Kč
(38.03 %)
409 Kč
570 Kč
(31.75 %)
389 Kč
1 290 Kč
(22.56 %)
999 Kč
289 Kč
1 000 Kč
(28.1 %)
719 Kč
729 Kč
(23.32 %)
od 559 Kč
109 Kč
625 Kč
1 390 Kč
(15.18 %)
od 1 179 Kč
320 Kč
(28.44 %)
229 Kč
Poradna
Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.