Jaká je nejlepší ocel na nože?
Poradna
Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?
Jarní Black Friday 🖤 slevové šílenství - slevy až 70 % 🙊
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Nůž N°113 Sweet pop od společnosti Opinel, disponuje jemně zoubkovaným ostřím pro krájení rajčat, vařených vajec nebo kiwi.
Nože Opinel jsou jednoduché a robustní, ale přesto za přívětivou cenu. Zavírací kapesní nože se střenkou z bukového dřeva jsou vyráběné od roku 1890 ve francouzském městě Saint-Jean-de-Maurienne v oblasti Savojska. Sídlem firmy a výroby je od roku 1973 francouzské město Chambéry.
Skvělý společník do kuchyně – přesně takový je nůž N°113. Díky svému vroubkovanému ostří se hodí ke krájení zeleniny, či ovoce a dalších věcí. Čepel je již klasicky vyrobena pomocí osvědčené švédské ocele Sandvik. Na střenku je pak použito habrové dřevo. Francouzské no že Opinel, které se vyrábějí tradičním způsobem v Chambéry v Sa vojských alpách. Jsou nepostradatelnými pomocníky v každé vynikající kuchyni.
Značka | Opinel |
---|---|
Délka čepele
|
10 cm |
Materiál čepele:
|
ocel Sandvik 12C27 |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76006522 |
EAN: | 3123840019180 |
279 Kč
(21.51 %)
219 Kč
249 Kč
179 Kč
179 Kč
179 Kč
179 Kč
(16.76 %)
od 149 Kč
149 Kč
149 Kč
177 Kč
(10.17 %)
159 Kč
399 Kč
(2.51 %)
389 Kč
549 Kč
860 Kč
(30.35 %)
599 Kč
59 Kč
599 Kč
(31.72 %)
od 409 Kč
1 290 Kč
(22.56 %)
999 Kč
439 Kč
(31.89 %)
299 Kč
Poradna
Otázka, na kterou neexistuje jednoduchá odpověď. Výběr nejlepší oceli pro váš nůž je totiž hledáním kompromisu mezi trochu protichůdnými vlastnostmi. Na co si tedy dát pozor?
Poradna
Glamping je určen pro ty, kdo milují kempování a chtějí být v bezprostředním kontaktu s přírodou, ale současně si chtějí užívat luxusu a moderních vymožeností, na které jsou zvyklí.
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.