Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Thermos

Německá značka Thermos je světovou jedničkou na poli výroby termosek a termohrnků. Termosky vyrábějí již od roku 1904. Jedná se o prvního výrobce termosek na světě. Málokdo ví, že slovo termoska je odvozeno právě od názvu společnosti Thermos.

Společnost Thermos byla založena v roce 1904, kdy jako první na světě představila skleněnou izolovanou láhev. Další průlom následoval v roce 1978, kdy Thermos představila první nerezovou vakuově izolovanou láhev. Thermos je největší světový výrobce izolačních lahví s aktivitami ve více než 115 zemích světa.

Thermos si za dobu své působnosti vybudoval velmi dobré jméno a je považován na světových trzích za synonym kvality, bezpečnosti, designu a tradice. Thermos si zakládá na dlouhodobém vztahu se zákazníkem. Pečlivě dbá na výběr nejlepších možných materiálů a ručí za trvalou kvalitu svých výrobků. Kvalita produktů Thermos je 100% testována v průběhu celého svého výrobního procesu. Takovýto dohled je možný, neboť produkty Thermos jsou vyráběny ve vlastních specializovaných závodech – nejedná se o zakázkovou výrobu u třetích stran.

Společnost Thermos splňuje všechny současné standarty, ale nejen to. Produkty jsou testovány v nezávislých laboratořích tak, aby bylo zaručeno, že použité materiály a výrobní postupy jsou bezpečné. Produkty Thermos splňují všechny požadavky kladené na výrobky pro styk s potravinami a pokrmy dle platných zákonů ČR a nařízení Evropského parlamentu, takže si můžete být jisti, že dáváte své rodině skutečně bezpečné produkty.

Thermos vyvíjí termosky a termohrnky tak, aby splňovaly nejen každodenní potřeby dané třídy uživatelů, ale rovněž překvapily své okolí originálním designem. Jedná se o výrobky, které mohou doprovázet svého majitele po celý rok a udržovat nápoje při požadované teplotě. Snadno nahradí často nevzhledné plastové láhve.

Společnost Thermos již více než před 100 lety vyvinula originální mnohokrát použitelnou láhev, čímž přispěla k minimalizaci dopadu průmyslové výroby na životní prostředí. Trvale se snažíme vyvíjet produkty s minimální stopou na životním prostředí. Volbou produktů od společnosti Thermos získáte nejen velmi kvalitní výrobek, ale zároveň přispějete k redukci množství vyprodukovaného odpadu.

Sociální zodpovědnost je pro společnost Thermos rovněž velmi důležitá. Thermos ctí všechny zákony a směrnice tak, aby zabezpečila zdravotně nezávadné a bezpečné pracoviště. Práva zaměstnanců a jejich soukromí je chráněno a respektováno. Dodržování zákoníku práce a dalších sociálních standardů je samozřejmostí. Závody Thermos jsou podrobovány každoročně externím auditům životního prostředí a bezpečnosti práce.

 

Tradiční termoláhve s klasickou izolací vzduchem nebo izolační pěnou omezují jen částečně přestup energie mezi kapalinou uvnitř a okolním prostředím. Thermos vakuová izolační technologie vytvoří mezi pláštěm vnější a vnitřní nádoby vakuum. Díky němu v meziplášťovém prostoru nedochází téměř k žádnému přenosu energie, a tak může zůstat nápoj v termoláhvi Thermos po dlouhou dobu teplý či chladný, přesně tak, jak si přejete.

Výrobky Thermos dosahují vynikajících izolačních vlastností. Izolační výkon je udáván v hodinách. Měří se doba, za kterou se změní teplota nápoje z výchozí do koncové hodnoty, přičemž teplota prostředí je 20°C.

Keeps Hot: výchozí teplota 95°C, koncová teplota 49°C

Keeps Warm: výchozí teplota 45°C, koncová teplota 30°C

Keeps Cold: výchozí teplota 1°C, koncová teplota 13°C

  

Cíle společnosti jsou Kvalita, Bezpečnost, Design a Tradice.

Nalezené produkty: 90

Produkty

799 

Porovnat

Termoska na jídlo Thermos Funtainer 290 ml

699 

Porovnat

1 099 

Porovnat

Termoska na jídlo Thermos Funtainer 290 ml

699 

Porovnat

Termoska na jídlo Thermos Funtainer 290 ml

699 

Porovnat

1 099 

Porovnat

1 199 

Porovnat

1 069 

Porovnat

Termoska na jídlo Thermos Style 710 ml

1 099 

Porovnat

1 069 

Porovnat

1 099 

Porovnat

799 

Porovnat