Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Kempiči - 2. díl: recenze Juniorcampu Nová Živohošť

Na pravém břehu Slapské přehrady se nachází areál Juniorcampu Nová Živohošť. Kolik kolíků nadělí Kempičí parta tomuto kempu nedaleko městečka Neveklov v okrese Benešov? 

Druhý díl letošní série Kempičů je tady, tentokrát budou kluci rozdávat kolíky na Slapech. Ohodnotí pro vás oblíbený Juniorcamp Nová Živohošť, který se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit na pravém břehu Slap. Kemp nabízí mnoho aktivit pro rodiny s dětmi, ale i pro dospívající mládež. 

Co na tento kemp řekne Vojta s Willem? Kolik kolíků si odnese občerstvení nebo možnosti sportovního vyžití v kempu? To vše se dozvíte v dnešním dílu. Jako bonus vám náš outdoorový specialista Vít Hruška v krátkosti poradí, jak si vybrat ten pravý stan přímo pro vás.

 

   

 

Kempiči - 1. díl: recenze kempu Dolce v podhůří Krkonoš 

Jak náš kempingový inspektorát hodnotí kemp Dolce uprostřed poklidné přírody na úpatí hor Krkonoš? Dozvíte se v první recenzi třetí série oblíbeného pořadu Kempiči! 

>>> ČÍST DÁL <<<

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Kempiči

Zdroje: archiv autora

Kempiči - 6. díl: recenze Autocampu Osek

Kempiči

S koncem sezóny přichází i poslední díl Kempičů, tentokrát se inspektorát podívá na zoubek Autokempu Osek v Ústeckém kraji. Kolik kolíků dostane poslední kemp letošní série?

Kempiči - 5. díl: recenze Kempu Keramika

Kempiči

Kempičí krasojízda po českých kempech pokračuje. Dnes budou kluci rozdávat kolíky v Kempu Keramika na břehu Hracholuské přehrady. Jaké hodnocení si tento kemp odnese?

Kempiči - 4. díl: recenze Westernového městečka Šiklův mlýn

Kempiči

Dnes se kluci z pořadu Kempiči podívají netradičně do zábavního parku Šiklův mlýn. Jak tento díl dopadne? Dozvíte se v dnešním videu. 

Vybíráme pro vás

899  (25.58 %) 669 

Porovnat

109  (36.7 %) 69 

Porovnat

690  (14.64 %) 589 

Porovnat

490  (14.49 %) 419 

Porovnat

240  (12.92 %) 209 

Porovnat

780  (10.38 %) 699 

Porovnat

89  (11.24 %) 79 

Porovnat