Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Novinky

Ozvěny Expediční kamery a Snow film festu na Výstavě stanů

Novinky

Na letošním ročníku Výstavy stanů, kterou pořádá 4camping.cz, se můžete každý den těšit na promítání filmů z filmových festivalů Expediční kamera a Snow film fest. Na výstavě stanů je projekce filmových snímků úplnou novinkou a doufáme, že se vám bude líbit a zpříjemní vám návštěvu.

Budeme mít obchod v autokempu Merkur Pasohlávky!

Novinky

Autokemp Merkur Pasohlávky u Novomlýnských nádrží na jižní Moravě je největší a také nejnavštěvovanější rekreační areál v České republice! Vedle nádherné vodní plochy má i spoustu dalších možností jak strávit příjemné prázdniny i v případě horšího počasí. A právě v tomto kempu přibude od 21. června zcela nová služba pro návštěvníky!

Nová kolekce Coleman na rok 2014

Novinky

Přinášíme Vám novou kolekci známé outdoorové značky COLEMAN. Najdete zde stany, spacáky a karimatky!

Zimní oblečení zn. LOAP se slevou 40%

Novinky

Loap je česká značka funkčního sportovního oblečení a outdoorového vybavení. Obleče vás do města i přírody, pohodlně vás obuje nebo vybaví spolehlivým batohem do práce i na túru. Ruku v ruce s funkčností produktů, moderním vzhledem a barevnými kombinacemi jde i atraktivní cena. Nyní navíc přicházíme s nabídkou zimních bund, kalhot a mikin této značky se slevou 40%.

Nová kolekce stanů Outwell Smart Air Polyester

Novinky

Dánská firma Outwell konečně představila očekávanou novinku pro letošní sezonu – Smart Air Polyester. Těšit se můžeme na nový design i několik vylepšení.

ForCamping partnerem závodů Císař Challenge

Novinky

4camping.cz se stal partnerem závodů Císař Challenge, což je série tří týmových závodů v přírodním víceboji. Akce probíhají v zimě, na jaře a v létě, což určuje celkový ráz každého závodu, jeho umístění a složení disciplín.

Ferrino - poslední kusy oblečení

Novinky

Dostali jsme nabídku odprodat poslední skutečně zbytkové velikosti oblečení FERRINO. Pokud máte velikost XS, či S, nebo naopak XXXL, tak nezaváhejte! Slevy až 83%!

Vánoční výhody na www.4camping.cz

Novinky

Vážení zákazníci, adventní čas si máme užít v klidu a pohodě! Proto se i letos snažíme Vám vánoční nákupy co nejvíce ulehčit a zjednodušit. 

Vánoční otevírací doba

Novinky

Kdy u nás letos nakoupíte dárky? Na kdy si naplánovat návštěvu našeho výdejního místa? 

Můj milý Ježíšku aneb to se může hodit...

Novinky

Značka RVC sportswear si zakládá na originálním vlastním designu, kvalitě a přístupné ceně. Přinášíme nabídku pánských a dámských softshellových bund, větrovek, vest a kalhot, oblečení na lyže i volný čas

Ferrino - tradiční italská outdoorová značka

Novinky

Značka Ferrino příští rok slaví 140. výročí. Vznikla v severoitalském Turíně již v roce 1870, kdy si také nechala patentovat nový postup při výrobě nepromokavých textilií a zásadně tím změnila proces výroby stanů pro alpinisty, cestovatele a výletníky. Vývoj vybavení Ferrino vždy vycházel vstříc potřebám uživatelů, jak těch, kteří se vydávají na opravdu extrémní túry, tak těch, kteří prostě milují přírodu. Vychutnejte si produkty FERRINO s velkými akčními slevami!

Ještě větší slevy: Bundy Trimm se slevou až 60%

Novinky

S nastupující zimní sezónou je nákup lyžařského oblečení na pořadu dne. Najít ale kombinaci pohodlného, funkčního a zajímavého oblečení, které je navíc příjemné i cenou, není tak snadné. My to nabízíme!