Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Novinky

4camping otevřel novou prodejnu v Brně

Novinky

Naše prodejna se v březnu přesunula z OC Letmo na adresu Nové Sady 30. Můžete se těšit na větší prodejnu, vlastní parkovací místa a 2 prodavače. 

Byli jsme na Everestu

Novinky

… nikoliv na tom slavném kopci, ale na filmu režiséra Baltasara Kormákura, který popisuje jednu z nejtragičtějších expedic v historii dobývání Everestu. Pro nás outdooráře to byla skoro povinná návštěva kina a pokud máte rádi hory a nádhernou přírodu, nenechte si tento skvělý film ujít ani vy.

Podpořte nás v hlasování Křišťálová lupa 2015

Novinky

Díky Vám jsme se dostali do užšího finále v hlasování o nejlepší eshop roku 2015. Podpořte nás a zahlasujte také ve finálovém kole. 

Nové fotografie z Vranova

Novinky

V autokempu Vranovská pláž firma postupně staví nový obchod 4camping. Podívejte se na nové fotografie ze závěrečné fáze stavby.

Byli jsme hosty Českého rozhlasu

Novinky

Chcete se dozvědět, zda lezou mravenci i do stanu za 70 tisíc korun? 

Nový obchod 4camping.cz v autokempu Vranovská pláž již roste

Novinky

Doslova za pár hodin vyrostla v centrální části jednoho z nejlepších a nejkrásnějších autokempů v České republice nová prodejna 4camping. V následujících dnech budou probíhat dokončovací práce, montáž interiéru a navážení zboží. A již cca v polovině června si zde budete moci nakoupit nejmodernější potřeby pro stanování.

Závěrečná fáze příprav na Výstavu stanů 2015

Novinky

V úterý 20. května jsme převzali klíče od haly 1 na Výstavišti PVA EXPO Letňany a začala závěrečná a nejvíce viditelná fáze příprav na Výstavu stanů 2015! Po následující 3 dny bude hned 5 specializovaných firem stavět stánky, sklady, kanceláře a další důležité zázemí Výstavy stanů. 

Výstavní zboží s velkými slevami!

Novinky

Čistíme sklady!!!!!! Po stěhování skladu jsme objevili pár zapomenutých kousků zboží, které prodáváme s velkými slevami. Dále prodáváme zboží, které bylo vystaveno na veletrzích a už se tedy nedá prodat jako nové  

Hledáme brigádníky na přípravu i zajištění Výstavy stanů 2015

Novinky

Chceš mít brigádu na léto? Baví tě outdoor? Rád/a se bavíš s lidmi? Tak přesně tebe hledáme!

Podporujeme vaše sny

Novinky

Podporujeme sportovní, turistické a cestovatelské akce. Také dobrodruhy a šílence všeho druhu, kteří se rozhodli uskutečnit svůj sen, a my jsme rádi, že alespoň zprostředkovaně můžeme být u toho. A pomáháme i dalším projektům a lidem, kde cítíme, že to má smysl.

To nejlepší pro outdooráře

Novinky

V našem eshopu si vyberete, ať už jste běžní turisté, jezdíte na ferraty do Dolomit a nebo jste drsní outdooráři, kteří dělají treky vNepálu, Etiopii nebo na Kavkaze. Těm zkušenějším je určena dnešní nabídka.

Cesta Kolem světa za 2 dny

Novinky

Také jste se vždycky chtěli vydat na cestu kolem světa? Teď k tomu nepotřebujete ani balík peněz, ani několikaměsíční dovolenou. Dnes je ještě v Plzni, za 14 dní dorazí festival Kolem světa do Prahy.