Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Znáte českou outdoorovou značku Loap?

Hledáte českou značku, která vám nabídne outdoorového oblečení a vybavení za rozumnou cenu? Pak byste si určitě měli prohlédnout produkty značky Loap.


Obsah

 

Kdo je to Loap?

Loap je česká značka s téměř 30 letou tradicí výroby outdoorového oblečení a vybavení. V širokém sortimentu najdete funkční oblečení do přírody pro celou rodinu, zároveň si můžete vybrat i z rozsáhlé nabídky stanů, spacáků, karimatek nebo batohů. Díky kombinaci funkčnosti a rozumné ceny si značka získala velkou oblibu u outdoorových nadšenců, což dokazuje konstantní růst firmy. Produkty značky Loap seženete nejen u nás, ale také například na Slovensku, v Rusku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě nebo Velké Británii.

 

 

TEST: Městský batoh Loap Oxy

Moderní městský batoh Oxy od českého výrobce Loap využijete na každodenní nošení do práce i do města. Přeštěte si, jak batoh hodnotí náš tester.

>>> ČÍST DÁL <<<

 

Česká značka s historií

Tradice outdoorové značky Loap sahá do roku 1993, kdy pod společností Piccollo spol. s.r.o. vznikla značka s názvem LOOP. Firma sklidila na místním trhu velký úspěch a tak již v roce 2001, 8 let od svého založení, expandovala do několika dalších zemí - Maďarska, Ruska, Litvy a Lotyšska. Zájem o produkty byl značný i v zahraničí, takže expanze úspěšně pokračovala dál do Izraele, Libanonu a Bahrajnu. Rok od vstupu na zahraniční trh zaplavila hlavní sklad v Karlíně povodeň. Sklady byly 4 metry pod vodou a tak nezbývalo nic jiného, než přesunout zázemí na pražský Zličín. Značka však i přes tyto překážky pokračovala dál ve svém růstu. Změna přišla i v názvu značky z tehdejšího LOOP se v roce 2003 přejmenovala na nynější Loap. 

Od roku 2013 se Loap každoročně účastní outdoorového veletrhu Výstava stanů. Obliba zákazníků neustále stoupá a to se projevuje i v číslech. V roce 2015 Loap dodala své oblečení do více než 600 obchodů. V letech 2007 - 2017 se prodalo přes 2,5 milionu párů bot a přes milion batohů nejen v České republice, ale nyní už v 16 zemích Evropy a Asie. 

 

 

Test: Loap Kansas 18l

Dnes vám přinášíme test turistických batohů Kansas 18l od české značky Loap.

>>> ČÍST DÁL <<<

 

LOgical APplication

Celá výroba značky Loap je především o funkčním, praktickém oblečení a vybavení za rozumnou cenu. Samotná zkratka LOAP vznikla právě ze dvou slov - "Logical" a "Application", což můžeme přeložit jako "rozumné využití". Za každým výrobkem této české značky stojí tým návrhářů a technologů, takže každý jejich produkt nejen dobře vypadá, ale pyšní se také vysokou praktičností.   

Pokud tedy jedete s rodinou pod stan nebo vyrážíte sportovat do přírody, rozhodně nepřehlédněte při výběru vybavení značku Loap. Produkty této značky najdete i u nás na eshopu 4camping.cz.

 

 

Test: Samonafukovací karimatka Loap Solare

Dnes testujeme samonafukovací karimatku Loap Solare, která má protiskluzovou úpravu a je vyrobena z odolného a lehce udržovaného materiálu.

>>> ČÍST DÁL <<<

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Pavlína Horňáková 

Zdroje: unsplash.com, 4camping archiv, pixabay.com

170 let vlněného oblečení Devold

O značkách

Devold slaví narozeniny. Znáte tuto značku?

Představení vlastních značek: Zulu, Warg, MOOA

O značkách

Ve 4camping přenášíme své odborné zkušenosti do privátní výroby.

Kolekce stanů Outwell Deluxe Air Collection

O značkách

Deluxe Air Collection je nová kolekce od značky Outwell, kterou ocení malé i velké rodiny. Kolekce zaujme prostorem, nafukovací konstrukcí a praktickými vychytávkami, které zpříjemní pobyt v kempu.

Vybíráme pro vás

1 399  (57.18 %) 599 

Porovnat

Městský batoh Deuter Vista Skip

1 549  (18.08 %) od 1 269 

Porovnat

1 699  (35.36 %) od 1 098 

Porovnat

849  (53 %) 399 

Porovnat

3 899  (26.42 %) od 2 869 

Porovnat

2 599  (71.95 %) od 729 

Porovnat

2 849  (25.97 %) od 2 109 

Porovnat

2 499  (23.21 %) od 1 919 

Porovnat