Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

O značkách

Znáte českou outdoorovou značku Loap?

O značkách

Hledáte českou značku, která vám nabídne outdoorového oblečení a vybavení za rozumnou cenu? Pak byste si určitě měli prohlédnout produkty značky Loap.

Historie značky Hanwag

O značkách

Z malé dílny v Německu až na vrcholy hor celého světa. Značka Hanwag slaví 100 let. Přečtěte si něco o jejich historii a taky o tom, co má značka v plánu nadále.

Stolní grily Campingaz Attitude

O značkách

Elegantní stolní grily Campingaz Attitude vás potěší, i když nemáte zahradu nebo velké prostory pro grilování. 

Multi-cooking vařiče Campingaz

O značkách

Jak už název napovídá, multi-cooking vařiče Campingaz nabízí širokou škálu využití a navíc jsou skvěle skladné. Jsou tak ideálním společníkem v kempech, na festivalech nebo výletech.

E9 - od lezců pro lezce

O značkách

Je první značkou zabývající se módou pro lezce. Tato značka, která byla založena v roce 1998 bývalým mistrem světa v boulderingu Maurem Calibanim, využívá extravagantní a unikátní design, který je inspirovaný kreativní energii Maura. Ten využíval oblečení jako prostředek, kterým mohl umělecky projevit. Jako inspiraci využíval především lezení na pískovcových skalách, které se nacházejí v okolí jeho domova.  E9 výrazně ovlivnila lezeckou módu a stala se inspirací i pro mnoho dalších výrobců lezeckého oblečení. Hlavními myšlenkami Maura i značky E9 jsou kreativita, svoboda a odvaha. Značka navíc klade velký důraz na ekologii, proto jsou veškeré výrobky vyrobeny 100% v Itálii s minimálním znečištěním životního prostředí.

Kolekce stanů Outwell Select Collection

O značkách

Kolekce stanů Outwell Select Collection nabízí širokou škálu modelů a velikostí. Tato kolekce rodinných stanů kombinuje inovativní design, vzdušný prostor a snadný přístup. Kolekce zahrnuje celkem 8 stanů, ze kterých si vybere opravdu každý.

Kolekce předstanů Outwell Air Cruising Collection

O značkách

Kolekce Air Cruising Collection od značky Outwell je pro rok 2020 vybavena novým designem, který v kombinaci s kvalitními materiály nabízí maximální komfort pro každého cestovatele. V kolekci se nachází celkem 5 nafukovacích předstanů, ze kterých si vybere opravdu každý.

Kolekce stanů Outwell Premium Collection

O značkách

Kolekce stanů Outwell Premium Collection nabízí širokou škálu modelů a velikostí. Tato kolekce rodinných stanů kombinuje inovativní design, vzdušný prostor a snadný přístup. Kolekce zahrnuje různě velké stany, ze kterých si vybere opravdu každý.

Kolekce stanů Outwell Privilege Collection

O značkách

Kolekce stanů Outwell Privilege Collection pro rok 2020 nabízí širokou škálu modelů a velikostí. Tuto kolekci ocení především páry a rodiny, které se rozhodly vyrazit kempovat poprvé a hledají proto komfortní produkt v přijatelné cenové relaci. Všechny modely nabízejí velkolepé prostory, ať už se jedná o velikost ložnice či prostory obývací. 360° Access System umožňuje, aby se dveře velkoryse pojatých ložnic otevřely úplně a odložily se do pouzdra, díky čemuž se nabízí lepší, mnohostranné využití prostoru. Zatmavené ložnice, kapesní organizér a otvor na protažení prodlužovacího kabelu zvyšují komfort užívání si dovolené.

Kolekce stanů Outwell Imperial Air Collection

O značkách

Kolekce stanů Outwell Imperial Air Collection pro rok 2021 představuje nejlepší kombinaci vynikajících vlastností - skvěle propracované technické provedení, vydařený design a kvalitní materiál - tím je Outtex® Airtech, který je tvořen polybavlnou (polybavlna = látka z polyesteru a bavlny v různém poměru). Výsledkem je exkluzivní produkt s funkčními i designovými detaily, který přináší vynikající zážitek z kempování, více komfortu a stylu. Do této kolekce se řadí celkem 4 stany.

Kolekce stanů Outwell Superior Air Collection

O značkách

Velký, vzdušný prostor, účinná ventilace a snadný přístup jsou klíčovými prvky v obsáhlé modelové řadě Outwell stanů s názvem Superior Air Collection zahrnující 7 univerzálních modelů, které vyhovují každé velikosti skupiny od párů po větší rodiny nebo rodinu s přáteli. Předtvarované trubky spolehlivého pevného vzduchového systému Power Air poskytují díky gotickému stylu plnohodnotnou výšku pro stání.

Kolekce stanů Outwell Prime Air Collection

O značkách

Velký, vzdušný prostor, účinná ventilace a snadný přístup jsou klíčovými prvky v obsáhlé modelové řadě Outwell stanů s názvem Prime Air Collection zahrnující 12 univerzálních modelů, které vyhovují každé velikosti skupiny od párů po větší rodiny nebo rodinu s přáteli. Předtvarované trubky spolehlivého pevného vzduchového systému poskytují plnohodnotnou výšku pro stání.