Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Péřové spací pytle a jejich údržba

Poradna

Spacáky z peří jsou královskou kategorií spacáků. Jedná se o nejteplejší spací pytle. Bez nich si žádný cestovatel, horolezec, nebo náročnější turista neumí zimní nocování představit.

Jak vybrat gril pro venkovní použití

Poradna

Grilování je současným hitem trávení volného času. Úpravy jídla se účastní celá sešlost a užívá si při tom nezaměnitelnou atmosféru vůní a chutí. Popřemýšlejte, zda zvolit gril plynový, či na dřevěné uhlí.   

Jak vybrat čelovku Petzl?

Poradna

Vybrat čelovku není žádná legrace. Je snadné ztratit se ve všech těch lumenech, metrech dosvitu a hodinách výdrže. Kolik diod potřebujete? K čemu je červené světlo? Je nutné mít indikátor nabití baterie? Je lepší pásek nebo lanko? Pokud se chcete o výběru čelovky dozvědět něco víc, máme pro vás připraveného malého průvodce výběrem čelové svítilny.

Trendy v outdooru pro rok 2016

Poradna

Jakým směrem se bude ubírat outdoor v roce 2016? Hlavními trendy budou i pro příští rok minimalismus, důraz na komfort, přírodní materiály, šetrnost k přírodě, mobilita a konektivita. Jak se s tím popasovali hlavní hráči na trhu?

Jak správně sbalit batoh

Poradna

Každý má svůj specifický styl, každému vyhovuje něco jiného. Ale co vyhovuje našemu tělu? Je vůbec nějaký správný postup při balení batohu?