Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Jak vybrat stan na kolo

Poradna

Jste vášnivý cykloturista a spokojíte se s přenocováním v cyklostanu? Ať už jste dobrodružnější povahy nebo prostě jen chcete ušetřit za dražší ubytování v chatkách či o poznání komfortnějších penzionech, určitě se vám bude hodit pár tipů a rad při výběru správného cyklistického stanu, který vás při vašich cestách nezradí.

Jak vybrat věci na lezení pro začátečníky

Poradna

Co si pořídit, když se chcete pustit do lezení?

8 způsobů, jak postavit přístřešek z tarpu

Poradna

Návod, jak si postavit přístřešek z tarpu. Ukážeme si 8 možností konstrukce za pomoci trekových holí, kola i stromů.

Jak vybrat stan pro motorkáře

Poradna

Cestujete často na motorce a hledáte stan, který by se vešel do zavazadlového prostoru vašeho stroje? Je jasné, že hledáte stany, jejichž rozměry po sbalení jsou minimální. Proto nejdůležitějším parametrem je délka jednotlivých segmentů prutů konstrukce stanu, nikoliv hmotnost.

Jak vybrat vhodný předstan

Poradna

Článek pro všechny, kteří uvažují o pořízení předstanu, kterých je ale na trhu obrovský výběr. Abyste se neztratili a byli schopni se zorientovat, pomůžeme vám s tím.

Jak vybrat předstan pro dodávku

Poradna

Máte klasickou nebo předělanou dodávku a rádi byste k ní pořídili předstan? Tento článek je pro všechny z vás, kteří potřebujete nějakým způsobem rozšířit svou dodávku předstanem.  A to jak z boku, tak zezadu. 

Jak vybrat lezecký úvazek

Poradna

Začínáte s lezením a těžko se orientujete v široké nabídce? V dnešním článku vám poradíme, jak správně vybrat lezecký úvazek.

Jak vybrat předstan pro karavan

Poradna

Článek orientovaný na výběr vhodného předstanu ke karavanu, který by měl pomoci dobře vás nasměrovat a zároveň poradit s připojením nebo materiály. 

Jak vybrat předstan pro obytný vůz

Poradna

Pokud potřebujte rozšířit svůj obytný vůz a nevyznáte se na trhu s předstany, tohle je článek, který vám s výběrem může výrazně pomoci. 

Jak vybrat nafukovací karimatku

Poradna

V poslední době zažívají velké znovuzrození i nafukovací, tzv. buřtové matrace. Ty si jistě mnoho z nás pamatuje z dětství jako součást rodinné prázdninové výbavy. Rozhodli jsme se tedy tyto karimatky prozkoumat.

Jak vybrat cyklistický spacák

Poradna

Spacák, který bude vaším společníkem na cyklotoulkách, by měl být hlavně malý a lehký, ale zároveň musí poskytovat dostatečný tepelný komfort a pohodlí. Jak vybrat ten pravý přesně pro vás se dočtete v tomto článku.

Jak vybrat filtr na vodu

Poradna

Filtr není hračka, ale laboratorní vybavení. Nehazardujte se svým zdravím a dodržujte tyto zásady.