Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Co si vzít na hory

Poradna

Balíte si věci na hory a nechcete na nic zapomenout? Inspirujte se naším seznamem, na kterém najdete všechno, co v horách můžete potřebovat.

Jak vybrat karimatku? Základní přehled

Poradna

Fandíte přírodě a rádi v ní spíte? A máte na čem? Velký rádce pro výběr vhodné karimatky je zde!

Turistický batoh a co si do něj zabalit

Poradna

Lámete si hlavu se seznamem věcí, které si zabalit sebou do přírody? Inspirujte se v našem článku.

Jak se správně obléknout na kolo?

Poradna

Jaké oblečení zvolit při jízdě na kole v létě, v dešti nebo v zimě? Jak si zkrátka vybrat to správné oblečení do každého počasí? To vám v dnešním článku poradí Jakub Vlček, závodní cyklista a horolezec.

Jak správně vrstvit funkční oblečení

Poradna

Vrstvení oblečení je efektivní způsob, jak udržet teplo v chladném počasí a zároveň snadno regulovat tělesnou teplotu. Kombinováním vrstev s různými funkcemi můžete vytvořit optimální set oblečení v podstatě do každého počasí. Jak na to? Dozvíte se v našem článku.

Jak vybrat helmu na kolo?

Poradna

Z pohledu zákona musí nosit helmu pouze osoba mladší 18 let. Pokud vybíráte helmu, pak rozhodně chápete důležitost tohoto dobrovolného vybavení na kolo. Helma může být v určitou chvíli tím jediným, co vás ochrání při pádu, který může mít bez ochrany hlavy fatální následky.

Jak vybrat powerbanku

Poradna

Dobře zvolená powerbanka může být víc než jen praktickou zálohou energie pro váš mobil. Zvlášť pokud ji chcete brát na delší výpravy bez přístupu k elektřině. Prozradíme, na co všechno se při jejím výběru zaměřit. I jaké další funkce vám na cestách mohou ulehčit život.

Jak vybrat správnou velikost sportovní podprsenky

Poradna

Jak si vybrat podprsenku na sport tak, aby vám zajistila maximální pohodlí? V tomto článku vám poradíme se správnou volbou velikosti i výběrem dokonalého střihu podprsenky.

Povinná výbava kola: Máte těchto 5 věcí?

Poradna

Také jste si mysleli, že není žádná vyhláškou daná povinná výbava kola? A věděli jste, že za nedostatky ve výbavě hrozí pokuta? Pojďme se mrknout, co na kole musí být, co je dobrovolné i jaké vybavení doporučují zkušení bikeři.

Jak vybrat oblečení na běh

Poradna

Správné oblečení na běh je zárukou mnoha spokojených kilometrů. S jeho výběrem vám poradí Katka Balcarová.

Jak vybrat lezečky

Poradna

Začínáte s lezením a vybíráte si svoje první lezečky? Možná se vám bude hodit náš článek, který se výběru lezeček věnuje.

Jak namazat běžky? Vše, co potřebujete vědět

Poradna

Jízda na běžkách je od pohledu krásná. Aby lyže pohodlně jely a sport byl příjemný i pro lyžaře, měl by myslet nejen na techniku pohybu, ale i na správné mazání lyží. Proto se dnes podrobně podíváme, jak namazat běžky.