Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Jak se chovat v Krkonoších na skialpech a proč?

Poradna

Proč je naše příroda ohrožená víc než příroda na Aljašce nebo Kamčatce? Jaké dopady má porušování pravidel na Krkonošský národní park? Jak ohrožují skialpinisté populaci sokola stěhovavého, nejohroženějšího dravce u nás?

Jak se starat o karimatku (matraci)

Poradna

Karimatka je nedílnou součástí výbavy každého outdoorového nadšence. Víte ale, jak o ni správně pečovat? My ano!

Jak na otužování

Poradna

Hledáte aktivitu, která vám nezabere hodiny času, ale přesto si u ní dostatečně psychicky odpočinete a zároveň posílíte svou imunitu? Potom určitě vyzkoušejte otužování!

Jak vybrat sněžnice?

Poradna

Jste na horách raději než doma, ale když je pokryje bílá peřina, máte pocit, že vaše sezóna skončila? Mýlíte se, sněhem pokrytý terén nepatří jen skialpinistům. Jsou to sněžnice, která vás vrátí zpět na cestu.

Jak se obléknout na běh v zimě

Poradna

Zvykli jste si na pravidelné běhání, přišla zima a vy se bojíte, že budete muset běh na pár měsíců vypustit? Tak tím se vůbec netrapte. Stačí si zapamatovat pár zásad a dobře se obléknout a možná nakonec zjistíte, že běhání v zimě milujete.

Jak podpořit imunitní systém

Poradna

Imunita je vlastně "štít", který chrání naše zdraví. Rady, jak ho neoslabovat, ale naopak posílit, vám přinášíme v následujícím článku.

Existuje univerzální délka hůlek na běžky?

Poradna

Jak se to vlastně vezme. Pro úplného začátečníka určitě nebudete kupovat více párů hůlek a i dětem, které s běžkováním teprve navazují vztah, budou stačit jedny. Pro všechny ostatní by se měla délka hůlek na běžky vybírat podle několika hledisek.

Co je to skialp?

Poradna

Skialpy se těší v posledních letech velké oblibě. Věděli jste, že před výběrem vybavení byste si měli ujasnit, které ze skialpových disciplín se budete věnovat?

Jak vybrat podložku na cvičení a jak na jógu?

Poradna

Rozdíly mezi podložkami na cvičení mohou být velké. Dobře zvolená podložka na cvičení nejen zpříjemní chvilku, kdy pečujete o svou kondici, ale také zajistí bezpečný pohyb. Prozradíme, na co se máte při výběru soustředit?

10 tipů na dárky na poslední chvíli

Poradna

Je to klasika. Každý rok se snažím plánovat nákup dárků dostatečně dopředu. Poctivě vybírám kousky, které by měly vyloudit úsměv na tváři obdarovaného. A stejně nakonec sháním některé dárky na poslední chvíli. Pokud jste na tom stejně jako já, mrkněte na tipy, které by vám mohly trošku ušetřit nervy. A hlavně, rozhodně s nimi zabodujete

Kam na běžky? Vyražte hned zítra!

Poradna

Pohyb je pro naše tělo důležitý, to je známá věc. Zapojte do harmonogramu také běžkování. Udrží vás fit, zapojíte všechny možné svaly těla, ale přitom šetříte klouby. Ale kam vyrazit aktuálně na běžky?

12 osvědčených cestovatelských tipů, jak se sbalit do letadla

Poradna

Chystáte se na cesty, ale nevíte si rady s tím, jak si zabalit do letadla. Vaše zkušenosti s létáním se dají spočítat na prstech jedné ruky. Jak byste se měli sbalit na kratší pobyt? Jaké je nejlepší palubní zavazadlo? A co si můžete vzít do letadla? Připravili jsme pro vás kompletního průvodce.