Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Jak vybrat stan

Poradna

Stan bude vaším společníkem rovnou na několik let, proto k jeho nákupu přistupujte maximálně zodpovědně. Jak vybrat stan? S naším outdoorovým rádcem to bude hračka.

Jak vybrat bundu do chladného počasí

Poradna

Jak si vybrat bundu na zimu nebo do sychravého podzimního počasí? Odpověď najdete v našem článku.

Jak vybrat správný nůž v 10 krocích

Poradna

Až dočtete následujících 1200 slov, zvládnete si vybrat nůž přesně podle vašich potřeb.

Jak vyprat péřovou bundu

Poradna

Odpovíme na nejčastější dotazy pro všechny, kteří si nejsou jisti, jak vyprat svého miláčka. A přidáme i menší nauku o peří jako takovém.

Jak vybrat čelovku?

Poradna

Nevíte, jak vybrat tu správnou čelovku? Potřebujete se zorientovat v lumenech, dosvitu a dalších parametrech čelovek? Poradíme jak na to.

Jak vybrat správný batoh?

Poradna

Základem jsou dvě zásady – zásada umírněnosti a zásada pohodlí. Kupte si batoh jen tak velký, lehký či kvalitní, jak potřebujete. A hlavně si ho vyzkoušejte, aby vám seděl. 

Jak vybrat oblečení do sychravého počasí

Poradna

Mlhy, déšť, vítr, přízemní mrazíky - nic, co by člověk na výletě viděl dvakrát rád. My z 4camping.cz ale vyznáváme heslo „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení," a protože nejsme lakomí, Vítek Hruška se s vámi o naše tipy, jak se správně do sychravého počasí obléci, podělí.

Jak vybrat čelovku (nejen) na běh

Poradna

Dny se nám povážlivě krátí a při ranním i popracovním bě hu se tak čím dál tím častěji budete nořit do tmy. Aby se vůbec dalo pomýšlet na běhání za šera nebo dokonce potmě, je třeba vybavit se čelovou svítilnou, takzvanou čelovkou.

Jak vybrat karimatku podle parametrů?

Poradna

Jedná se o specifické body s různou mírou důležitosti, která se může odlišovat typem uživatele. Parametry nelze podceňovat, po vybrání typu karimatky je důležité vybrat i správnou verzi, aby dokonale vyhovovala.

Jak vybrat karimatku dle konstrukce?

Poradna

Každý správný výběr by měl začít tím, že si zvolíme druh karimatky. Tyto druhy jsou o konstrukcích a principech, na kterých jsou založeny.

Jak vybrat spacák pro ženu

Poradna

Ach ty brzké ranní hodiny, kdy se chlad plíživě sune spacákem od vašich chodidel vzhůru. Nechte si poradit s výběrem vhodného spacáku a přijměte pár tipů, jak můžete proti chladu bojovat.

Kdo chce ven jít, hůl si vždycky najde

Poradna

Máte rádi běh na lyžích a nevíte, jak tuto aktivitu nahradit v létě? Možná vás zaujme právě Nordic Walking.