Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

Jak uběhnout 10 km

Poradna

Chcete začít s během, ale už po minutě lapáte po dechu? Poradíme vám, jak se vrhnout na běhání tak, abyste v bezpečí a s radostí zvládli během tří měsíců uběhnout 10 km.

Jaký vybrat filtr lyžařských brýlí

Poradna

Rádi byste si pořídili lyžařské brýle, ale jste zmateni z údajů na zornících? Nevíte, který je ten pravý právě pro vás? Přečtěte si tento článek a budete mít jasno.

Jak je to s povinností používat lyžařskou helmu?

Poradna

Zimní sezóna nabírá na obrátkách - jak je to s povinností používat na sjezdovce přilbu u nás, a jak v zahraničí?

Jak vybrat "páteřák"

Poradna

Páteřák? To není nic pro mě, další věc navíc, která stojí dost peněz, zbytečnost... Tenhle názor slýcháme dost často, a protože s ním rozhodně nesouhlasíme, připravili jsme do Poradny článek, ve kterém chrániče páteře probereme.

Jak vybrat funkční ponožky?

Poradna

Každý správný turista ví, že teplo si udržíte jedině v teplých a suchých ponožkách. Že chlad přichází od nohou. Ty nás nosí celý náš život a je tedy dobré se o ně nadstandardně postarat. Výběr ponožek tedy může být docela věda, když jdete tam, kde očekáváte zhoršené počasí. Poradíme, jak vybrat ve všech případech správně!

Jak vybrat slackline?

Poradna

Láká vás vyzkoušet slackline? Chcete si lajnu pořídit a překvapil vás obrovský výběr na trhu? V následujícím článku se vám ho pokusíme trochu zjednodušit.

Jak vybrat outdoorové oblečení?

Poradna

Ať už vyrážíte na horskou túru, věnujete se halovým sportům, běháte, lezete po horách nebo se jen rádi procházíte, vždy byste měli být dobře oblečeni. Pokud se chcete obléct opravdu efektivně, měli byste se řídit správným vrstvením oblečení. Jsme tu s článkem, který vám vysvětlí, jak na to!

Jak vybrat správný spacák Sir Joseph?

Poradna

Sir Joseph® vyrábí několik řad péřových spacáků plněných husím peřím. Jak si z široké nabídky správně vybrat? Odpověď najdete v následujícím článku.

Jak vybrat dětský spacák

Poradna

Dozrál konečně čas, kdy jsou vaše děti dost velké a můžete je vzít ven do přírody? Někam, kam se rádi vracíte, a rádi byste tam s nimi zůstali třeba i přes noc.

Jak vybrat trekové hole?

Poradna

Potřebujete pomoci s výběrem vhodných trekových holí a nevíte na koho se obrátit? Náš článek je tu od toho, aby vám tento složitý výběr co možná nejvíce usnadnil.    

Jak vybrat stan

Poradna

Stan bude vaším společníkem rovnou na několik let, proto k jeho nákupu přistupujte maximálně zodpovědně. Jak vybrat stan? S naším outdoorovým rádcem to bude hračka.

Jak vybrat bundu do chladného počasí

Poradna

Jak si vybrat bundu na zimu nebo do sychravého podzimního počasí? Odpověď najdete v našem článku.