Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Poradna

8 tipů, jak dětem zpestřit turistiku

Poradna

Asi každý rodič se někdy dostal do situace, kdy se z očekávaného pohodového rodinného výletu stalo spíše martýrium pro všechny zúčastněné. Následující článek má za cíl eliminovat toto riziko na minimum.

Jak legálně přespat v přírodě - Slovensko

Poradna

Jestli při cestě po ČR stačí zapomenout na táboření, při kempování na Slovensku se budou hodit vynikající plánovací a vyjednávací schopnosti.

Ovce vědí, jak se obléct do přírody. Do merina!

Poradna

U nás v redakci jsme už dávno propadli lásce k funkčnímu oblečení z merino vlny, ale jak jste na tom vy?

Lékárnička a jak ji sestavit v 10 minutách

Poradna

Bezmoc. To je jediný pocit, který vámi rezonuje ve chvíli, když přiběhnete k zraněnému člověku a máte pouze holé ruce. V tomto případě platí více než jindy, že štěstí přeje připraveným.

Jednoduché houbové recepty

Poradna

Také patříte mezi ty, kteří na výletě koukají pod každý strom a nikdy si s sebou nezapomenou přibalit nožík a pytlík na nalezené houby? Jak s houbami po návratu domů nakládáte? Děláte smaženici nebo dáváte přednost řízkům z kloboučků?Máme pro vás pár tipů na houbové recepty, které rádi děláme a které byste rozhodně také měli vyzkoušet.

Vše, co jste chtěli vědět o softshellu

Poradna

Co vás napadne, když se řekne univerzální outdoorový materiál? Většina lidí se zkušenostmi s turistikou řekne softshell. S tím se dá jenom souhlasit. V čem je jeho kouzlo a má nějaké nedostatky?

Spaní v hamace - volnost, lehkost a krásné zážitky

Poradna

Jistě jste postřehli, že na Instagramu nějakou tu dobu probíhá nebývalý boom houpacích sítí. Někdo si ji pověsí na palmu, jiný u bazénu na zahradě, další ze sítě pozoruje noční oblohu.

Spacáky – izolační materiály a teplotní určení

Poradna

Vybíráte-li si spacák, je velmi pravděpodobné, že jste úplně ztraceni ve všech těch termínech a parametrech. Tento text Vás uvede do základní problematiky druhů izolačních náplní a nastíní, jak se vyznat v teplotní normě.  

Outdoorová pitevna #3

Poradna

Podívali jsme se na zoubek českému sportovnímu oblečení.

Outdoorová pitevna #2

Poradna

Vítejte u druhého dílu naší nové rubriky – outdoorové pitevny. (Minulý díl zde) V outdoorové pitevně do nejmenšího detailu rozebíráme vybrané produkty z eshopu 4camping.cz. 

Outdoorová pitevna #1

Poradna

Vítejte u prvního dílu naší nové rubriky-outdoorové pitevny.Vyvolává ve vás název pocit, že jste se ocitli na místě, kde se chce nacházet jen málokdo? Věříme, že vás přesvědčíme o opaku. Naše pitevna je totiž místo veskrze pozitivní, přinášející vám mnoho důležitých, pro správný výběr často zásadních, informací.

Výhody karimatek z materiálu EVA

Poradna

Stále populárnější samonafukovačky čím dál víc vytlačují pěnové karimatky. Na EVA karimatky (EVA je zkratka pro speciální druh pěny) by se však zapomenout nikdy nemělo! Mají několik výhod, které z nich stále dělají velmi užitečný produkt!