Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Cestopisy a reportáže

Winter Trail Malopolska

Cestopisy a reportáže

Běhání je v posledních letech v módě, ale není běžec jako běžec. V dnešním článku se s námi o své zážitky z ultramaratonu v Polsku podělí Mirek Píštěk.

Martin Surovec - Boj o přežití

Cestopisy a reportáže

Stékající potůčky potu, vyprahlý jazyk, scvrklý žaludek. Kyselá chuť mravenců a šnečí kolonie k snídani. Všechno lepší než odporná chuť přesládlé moruše. Přečtěte si o přežití v přírodě hned teď!

Přechod Jeseníků s dětmi

Cestopisy a reportáže

Dnešní článek Katky Balcarové je o tom, že i s dětmi lze podniknout několikadenní přechody hor. Stačí počítat s delším časem, vybrat odpovídající trasu a vymyslet nějaké to zpestření, když bolí nožičky nebo se dostaví nuda.

Víkend v obytném autě

Cestopisy a reportáže

Dny se krátí, vlahá letní rána vystřídaly přízemní mrazíky a dešťové plískanice jsou čím dál častější. To ale neznamená, že se musíte pobytu v přírodě vzdát. Jak na počasí vyzrál náš kolega Petr si můžete přečíst v následujícím článku.

Turistika v Tiských stěnách

Cestopisy a reportáže

Za dobrodružstvím nemusíte vyrážet do dalekých krajin, spoustu skvělých zážitků nabízí i Česká republika. V dnešním článku přinášíme tipy na dovolenou v okolí Ústí nad Labem.

Svatba na Islandu - 3. část

Cestopisy a reportáže

Svatební obřad proběhl hladce a novomanžele čekají první společné dny se stejným příjmením, jak si je užili se dozvíte po přečtení tohoto článku.

Svatba na Islandu - 2. část

Cestopisy a reportáže

V minulém článku nám kolega Lubo popsal, jak probíhalo vyřízení svatby v zahraničí - na Islandu. Dnes si můžete přečíst o samotném svatebním obřadu.

Svatba na Islandu - 1. část

Cestopisy a reportáže

Zařídit svatbu v zahraničí může být pěkný oříšek. Jak to probíhá na Islandu se dozvíte od našeho kolegy Luba, který si tam v létě 2018 bral svoji ženu Pavlí.

Eurotrip - 1. měsíc: Z Česka do Itálie

Cestopisy a reportáže

Berkovi na kolech už nějaký ten pátek sledujeme a letos s touhle sympatickou rodinkou podnikneme několikaměsíční cestu napříč Evropou. V tomto článku mapují své putování z Čech do Itálie.

Po Evropě na elektrokolech: Do Řecka a zase zpět

Cestopisy a reportáže

Že jsou elektrokola doménou starších ročníků? Nenechte se zmýlit! Se sympatickými manželským párem Lucií a Lukášem Konečnými se na nich svezeme až do Řecka.

Dobrodružství středního východu - 3. část

Cestopisy a reportáže

Íránská etapa expedice je minulostí, cestovatele Michala Prskavce čeká poslední část jeho cesty - Arménie.

Dobrodružství středního východu - 2. část

Cestopisy a reportáže

Poslední noc, kterou Michal Prskavec strávil na tureckém území s výhledem na bájnou horu Ararat, pomalu končí a hranice s Íránem je už na dosah.